miercuri, septembrie 28, 2022

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, iar diferența de vârstă de 16 ani nu a fost un impediemnt pentru cei doi amorezi. După cea de-a doua sarcină, Deea Maxer a slăbit miraculos, postând pe rețelele de socializare rezultatele. Aceasta a scăpat de 7 cm în talie în doar o lună.

Deși au existat zvonuri cum că s-ar despărți, Deea și Dinu Maxer au demonstrat lumii contrariul. Cuplul are doi copii, Andreas, în vârstă de 12 ani, și Maysa în vârstă de 3 ani. De altfel, nașterea fetiței a fost cea care i-a creat probleme de sănătate soției lui Dinu Maxer, care acum nu mai poate avea copii.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...


Relația Deei cu Dinu Maxer

Deea era boboacă atunci când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț. Dinu Maxer prezenta balul la liceul la care învăța bruneta. Astfel că cei doi s-au văzut, s-au plăcut, iar de atunci sunt de nedespărțit. Deea și Dinu Maxer au doi copii împreună, se iubesc și se susțin necondiționat.

Dieta cu care a scăpat de cm din talie

Deea Maxer este extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta oferind detalii despre cum a reușit să slăbească după naștere. Ea le-a explicat fanilor această performanță de a topi 5 kilograme în doar o lună. Secretul, spune ea, a fost să mănânce echilibrat și să facă sport.

Te-ar mai interesa: Te balonezi excesiv? Mărirea splinei, a ficatului,...

„Într-o lună am slăbit 5 kg și 7 cm în talie. Celulita s-a diminuat considerabil, dorm mai bine, am mai multă energie iar planul alimentar e echilibrat. Pielea nu mai este flască iar mușchii sunt evident tonifiați. Am făcut sport ACASĂ zilnic sau măcar 5 zile din 7. Nu mi-a fost foame niciodată”, a scris Deea Maxer.

Fanii au blamat-o că s-a îngrășat

La un moment dat, imediat după naștere, un fan a acuzat-o că nu a dat jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Atunci, Deea Maxer explica că nu tinde să fie mereu „fit”.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

„Scopul meu nu este să fiu «fit», nu am timp pentru asta și nu îmi bat capul cu tipologii de genul și scheme de urmat pentru a fi așa cum vor alții să fiu. Nu trebuie să mă încadrez în tipare (…) Îmi etalez celulita acumulată în timp, pielea lăsată a bustului chiar și după implant mamar, burtică cu grăsimea căpătă după sarcina cu o alimentație care nu mi-a adus frustrări”, scria atunci Deea Maxer.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private