joi, august 18, 2022

Europarlamentar român, despre legătura dintre COVID și ZONA ZOSTER. „O să vă convingeți, într-o zi, că…”.

Europarlamentarul PSD a ironizat exprimarea nefirească a premierului României, în legătură cu Piața Obor. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Carmen Avram evidențiază dubla măsură din hotărârile Guvernului.

„”Dragii noştri”, aş vrea să ne explicați şi nouă de ce o piață e „zona Zoster”, dar supermarketul, nu. De ce e micul producător român- vai de viața lui- „zona Zoster”, iar marele proprietar de mall, nu. De ce şcoala e „zona Zoster” pentru educație, dar pentru alegeri, nu. Asta, dacă sunteţi în stare. Dacă nu, mergeți înainte. O să vă convingeți, într-o zi, că până şi fotoliile voastre din palat pot face „zona Zoster”. Pe pielea lor scumpă şi fină”, a fost mesajul lui Carmen Avram.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, avertisment despre pastila de iod: „Ro...

Europarlamentar român, legătura dintre COVID și ZONA ZOSTER

Reamintim că autoritățile române au luat o serie de măsuri, miercuri, printre care și închiderea piețelor. În urma faptului că mulți oameni au fost confuzi în privința termenului de „piață”, Ludovic Orban a făcut lumină asupra acestui aspect.

Invitat la Digi24, premierul a fost întrebat dacă măsura închiderii se aplică în general târgurilor sau piețelor agroalimentare închise. Orban a spus că da, Piața Obor se va închide, când a fost întrebat direct despre acest lucru.

„Acolo chiar, la Bucur Obor au fost în controale de n ori. De fiecare dată nu cred că 20% dintre cei de acolo respectau regulile: portul măştii, distanţa la statul la coadă. Pur şi simplu nu se respectă, acolo parcă e o zonă Zoster. Și chiar sunt evidenţiate în analizele epidemiologilor o rată destul de mare de răspândire în pieţe, pentru că acolo e şi contactul cu banul, dai banul, îţi dă restul. Nu poţi să cumperi cu card, trebuie să dai banul cash”, a declarat premierul.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre capacul galben al băuturilor răcor...

Zona Zoster este o afecțiune provocată de un virus pe fondul unui sistem imunitar slăbit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private