Sari la conținut

Evenimente astrologice majore pe 16 și 17 februarie. Perioadă extrem de benefică pentru 2 zodii

horoscop
sursa foto: napolike.com
Horoscop zilnic

Horoscop. După ce, pe 13 februarie am fost martorii unui eveniment astrologic important și anume intrarea lui Marte în Vărăsător, pe 16 februarie, vine rândul lui Venus să intre în Vărsător. Acest tranzit reprezintă o expresie a dragostei și a valorilor care se abate de la normele tradiționale, îndreptându-se către o formă de afectivitate liberă, deschisă și revoluționară.

Venus va face imediat și conjuncția cu Pluto. Aici putem dezvolta obsesii, mai ales atunci când vine vorba de iubire sau bani. Dorințele vor fi destul de puternice, pasiunile fără limite.

Pe 17 februarie, Mercur din Vărsător face un careu cu Uranus din Taur. Gândirea și comunicarea noastră vor fi cel puțin surprinzătoare. Cuvintele noastre provoacă uragane și gesturi neașteptate. Dar și soluții inventive! Cele două zodii pentru care această perioadă va fi extrem de benefică sunt Berbcul și Scorpionul. Iată cum va fi influențată fiecare zodie în parte de aceste evenimente astrologice:

Berbec

Pentru Berbeci, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le aducă o dorință puternică de independență și libertate în relații. S-ar putea simți atrași de conexiuni neconvenționale și de idei revoluționare în ceea ce privește iubirea și valorile lor personale. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, modul lor de gândire va fi încăpățânat și imprevizibil, iar comunicarea ar putea fi plină de surprize și idei inovatoare.

Cu Venus care va intra în casa a 11-a, vei fi și mai mult încurajat să te uiți la oamenii din viața ta.

Gândește-te la planuri, la următorul pas și la viitorul apropiat.

Taur

Pentru Tauri, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le accentueze dorința de a-și exprima pasiunile și de a-și explora latura creativă. Ar putea fi atrași de experiențe și relații intense și profunde. Cu Mercur în careu cu Uranus, gândirea lor pragmatică ar putea fi pusă la încercare, iar comunicarea ar putea fi provocatoare și plină de schimbări neașteptate.

Gemeni

Pentru Gemeni, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le aducă o perioadă de introspecție și transformare în ceea ce privește relațiile. S-ar putea simți atrași de conexiuni intime și autentice. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor ageră și comunicarea vor fi accentuate, aducând idei inovatoare și neconvenționale în discuție.

Rac

Pentru Raci, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le accentueze nevoia de siguranță și de stabilitate în relațiile lor. Ar putea căuta conexiuni autentice și profunde, în timp ce cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor intuitivă și comunicarea vor fi accentuate, aducând schimbări neașteptate și soluții inventive în viața lor de zi cu zi.

Leu

Pentru Leu, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le aducă o perioadă de transformare și de introspecție în ceea ce privește valorile lor personale și relațiile. Ar putea simți o dorință puternică de a-și exprima pasiunile și creativitatea. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor va fi rapidă și inovatoare, iar comunicarea va fi provocatoare și plină de idei neconvenționale.

Fecioară

În casa a 6-a, cea asociată cu serviciul și sănătatea, vor fi Soarele, Mercur, Venus, Marte și Pluto. Deși vei munci cu drag și spor, acesta va fi doar un pretext pentru a te distrage de la altceva.

Vei vrea să iei toate proiectele, să-i ajuți pe toți și să te sacrifici pentru toată lumea. Excesul de zel pe care-l vei avea, de fapt, ascunde niște răni sau o frică.

Ține minte că burnout-ul, supărările permanente și stresul de zi cu zi provoacă foarte mult rău organismului. Astrologul îți pune în vedere că nu îți ridică nimeni statuie dacă le faci pe toate. Ocupă-te de prioritizare, iar pe restul lasă-l pentru altă dată.

În planul sănătății, dacă ai o programare la medic și dintr-un anumit motiv se decalează, nu trebuie să renunți la ea doar pentru că ai alte treburi de făcut. Gândește-te ce este mai important: Să-ți verifici probleme de sănătate sau să-ți termini sarcinile la muncă?

Dacă îți faci griji că te va certa șeful, trebuie să ai în vedere că tot sănătatea este mai importantă.

Balanță

Pentru Balanțe, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le aducă o perioadă de transformare și de introspecție în ceea ce privește relațiile lor și valorile personale. Ar putea căuta conexiuni autentice și profunde, dar să fie și mai conștienți de echilibrul și armonia interioară. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor echilibrată și comunicarea diplomatică ar putea fi pusă la încercare, iar ideile lor ar putea fi provocatoare și pline de schimbări neașteptate.

Scorpion

Pentru Scorpioni, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le aducă o perioadă de intensitate și pasiune în relațiile lor. Ar putea simți o dorință puternică de a-și exprima sentimentele și de a se conecta la nivel profund. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor profundă și comunicarea intensă ar putea fi accentuate, aducând idei provocatoare și schimbări radicale în discuție. Relațiile cu familia se mai complică. Poate apărea o veste care te dă puțin peste cap. Stai departe de conflicte și decizii.

Săgetător

Pentru Săgetători, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le aducă o perioadă de explorare și aventură în relațiile lor. Ar putea căuta conexiuni neconvenționale și să fie deschiși la experiențe noi și provocatoare. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor aventuroasă și comunicarea expansivă ar putea fi accentuate, aducând idei inovatoare și soluții neașteptate în viața lor.

Capricorn

Pentru Capricorni, intrarea lui Venus în Vărsător și conjuncția cu Pluto ar putea să le aducă o perioadă de transformare și de evoluție în relațiile lor. Ar putea căuta conexiuni autentice și profunde, iar dorințele lor ar putea deveni mai intense și mai pasionale. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor pragmatică și comunicarea directă ar putea fi pusă la încercare, iar ideile lor ar putea fi pline de schimbări radicale și provocatoare.

Vărsător

Pentru Vărsători, intrarea lui Venus în propria lor zodie și conjuncția cu Pluto pot aduce o intensitate emoțională profundă în relațiile lor. Pot avea dorințe puternice și pasiuni intense, căutând conexiuni autentice și transformative. Cu Mercur făcând un careu cu Uranus, gândirea lor originală și comunicarea neconvențională ar putea fi amplificate, aducând idei revoluționare și soluții inventive în discuție.

Pești

Săptămâna aceasta s-ar putea să renunți la un aspect care ție nu-ți place. Ai un tipar de codependență, simbioză, iar atunci când se rupe ceva, ți se pare că ești sfârșitul lumii. De exemplu, dacă ți-ai dorit să-ți schimbi locul de muncă și acum o faci, o să crezi că se termină lumea.

Saturn este încă în semnul tău. Pe cei mai tineri îi îmbătrânește, iar pe cei mai bătrâni îi întinerește. În planul sănătății, indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să fii foarte atent.

Poți fi implicat în situații care au legătură cu persoane bolnave, fie că este vorba să mergi chiar tu la medic sau să te confrunți cu situații în care cei dragi se simt neajutorați.

Poate fi o săptămână cu pierderi financiare sau ale energiei.

Cu Venus care intră în casa a 12-a, trebuie să stai departe de relații indisponibile cât se poate de mult. Îți poți pierde mințile foarte ușor, mai ales dacă încerci să-i salvezi pe alții.

Stai departe de bârfe și de scenariile din capul tău.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel