joi, ianuarie 27, 2022

Nu este nicio noutate că exercițiile kegel sunt extrem de bune pentru mușchii pelvisului. Nu numai că te ajută atunci când ești însărcinată, cât și în perioada de după, dar exercițiile acestea sunt extrem de bune și pentru viața sexuală. Dacă ai mai mult control asupra mușchiilor aflați la baza pelvisul va fi posibil să atingi mult mai repede și mai eficient orgasmul.

Acesta nu este singurul beneficiu. În momentul în care naști, de cele mai multe ori se rup mușchii, dar dacă faci exerciții kegel regulat, să împingi bebelușul va fi mai ușor, vei scăpa de riscul incontinenței urinare, nu se va rupe nimic, iar mușchii vaginului vor fi mai tonifiați. În plus, vei avea niște picioare foarte sexy.

Sunt două tipuri de exerciții – poți să faci acest exercițiu oriunde, deoarece nimeni nu își va da seama. Știi că atunci când trebuie să urinezi și nu ai unde te abții? Asta trebuie să faci și acum, să reții urina.

Al doilea exercițiu este excelent pentru mușchii interiori ai coapsei și este exact ca în imagine

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private