Sari la conținut

Există diete pe care oamenii NU au niciun interes să le încerce. Tu ce părere ai?

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Există diete pe care oamenii NU au niciun interes să o încerce. Oamenii încearcă dietele din mai multe motive, dar cel mai popular motiv este acela de a pierde în greutate. Aproape unul din trei adulți din Statele Unite este supraponderal, iar mai mult de doi din cinci adulți sunt obezi.

Există diete pe care oamenii NU au niciun interes să o încerce. Tu ce părere ai?

În plus, unul din șase copii este supraponderal, iar unul din cinci este obez, potrivit statisticilor Institutului Național de Diabet și Boli Digestive și Renale.

Oamenii decid să încerce o nouă dietă

Alte motive populare pentru care oamenii decid să încerce o nouă dietă includ scăderea tensiunii arteriale, scăderea trigliceridelor, îmbunătățirea numărului total de colesterol, reducerea riscului de boli de inimă și diabet și creșterea nivelului de energie .

Se pare că există la fel de multe diete pe cât de multe motive pentru a urma una, iar acestea variază de la diete cu conținut scăzut de grăsimi, la diete cu conținut scăzut de carbohidrați și la diete cu restricții de timp.

Cu atât de multe diete, Health Digest a aflat care este dieta  pe care oamenii nu sunt interesați să o încerce.

Pentru sondaj, sursa citată a intervievat 610 cititori. Un total de 29,67% au spus că nu au niciun interes să încerce o dietă keto, care există de zeci de ani. Această dietă se concentrează pe un aport ridicat de grăsimi la fiecare masă, conform Harvard Medical School.

Pe locul al doilea se află Weight Watchers, o metoda de slabit in care nu exista restrictii alimentare. 19,02% dintre cei care au participat la studiu au declarat că nu sunt interesați de acest tip de dietă.

Postul intermitent

Postul intermitent, sau un plan de alimentație cu restricții de timp, a fost a treia cea mai puțin populară dietă, cu 17,05% dintre oameni spunând că nu îi atrage.

Dieta mediteraneană

Dieta mediteraneană, care de asemenea există de ani de zile, s-a clasat pe locul al patrulea, cu 13,11% din voturi, urmată de dieta Paleo, cu 12,13%. Whole30 a completat top șase cu 9,02% din voturi.

Așadar, cel mai bun tip de dietă este cel pe care îl poți respecta și care nu te privează de unele dintre alimentele tale preferate.

Clinica Mayo recomandă să alegeți un stil de viață pe care îl puteți adopta pe termen lung, mai degrabă decât să încercați o dietă care va da rezultate pe termen scurt.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel