Sari la conținut

Experții susțin că bărbații care se căsătoresc cu femei plinuțe sunt de 10 ori mai fericiți și trăiesc mai mult

Sursă foto

Fericirea în cuplu ar depinde de kilogramele soției, potrivit unor psihologi mexicani. În cadrul unui studiu, realizat la Departamentul de Psihologie al Universității Naționale Autonome din Mexic, dr. Edgardo Morales și dr. Filemón Alvarado au descoperit că bărbații care erau într-o relație cu femei plinuțe erau de 10 ori mai fericiți în comparație cu bărbații care formau un cuplu cu femei slabe. În plus, speranța lor de viață ar fi mai mare. 

S-a descoperit, de asemenea, în stdiul citat de kenyans.co.ke, că bărbații care erau într-o relație cu femei cu forme zâmbeau mai mult și aveau mai multe șanse să-și rezolve problemele mai ușor.

Asta pentru că femeile plinuțe tind să fie mai afectuoase și mai deschise. Ca atare, susținătorii acestui studiu le plasează mai sus în privința perspectivelor de a menține o relație fericită.

Fericirea în cuolu poate contribui la creșterea speranței de viață

O altă idee despre femeile cu forme este așa-numita lor capacitate de a aduce pozitivitate și de a menține zâmbetele molipsitoare. Femeile mai suple, pe de altă parte, sunt considerate a fi rezervate, neprietenoase și mai puțin expresive cu emoțiile lor și, prin urmare, mai puțin susceptibile de a contribui la relații fericite.

Este într-adevăr adevărat că fericirea în cuplu poate contribui la o viață mai lungă și mai productivă, de aici speculațiile potrivit cărora bărbații cu partenere mai plinuțe trăiesc mai mult și sunt mai de succes.

Cu toate astea, un alt studiu, din 2009, publicat de Jurnalul Internațional de Sociologie a Familiei, totuși, aruncă o lumină asupra posibilității de a prezice fericirea conjugală doar din caracteristicile fizice ale partenerilor. Studiul intitulat Greutatea corporală și calitatea relației în rândul femeilor a constatat că nu există o asociere semnificativă între greutatea corporală și calitatea relației

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.