sâmbătă, septembrie 19, 2020

Cu toții avem câte o dorință ascunsă în materie de sex, iar specialiștii spun că nu e nimic în regulă, atâta vreme cât partenerul este de acord să le pună în practică.

Sexologul Scott Jacobey a analizat cele mai comune fantezii erotice și a încercat să înțeleagă ce se ascunde în spatele lor.

– Purtatul pantofilor cu toc în timpul partidelor de amor este un fetiș feminin. Potrivit expertului, tocurile sunt un simbol al puterii și agresivității, lucruri după care bărbații tânjesc uneori.

Citește și:

– Picioarele sunt o adevărată obsesie pentru unii bărbați. Explicația? Este un soi de auto-umilire, un fel de a spune “Nu sunt îndeajuns de bun decât pentru a-ți atinge picioarele”

– Fundul mai bombat, mai mare, mai lat este și el o parte a corpului adorată de bărbați, iar această pasiunea se numește pigofilie.

– Legatul trădează dorința de a domina sau a fi dominat, mai ales în cazul celor care în viața reală au o funcție de conducere

Citește și:

– Voyorismul reprezintă plăcerea de a privi, pe furiș, un act sexual și este fantazia cel mai des întâlnită la bărbați, de aici și explicația pentru consumul ridicat de pornografie

 

Parteneri