duminică, ianuarie 17, 2021
Virgil Munteanu

Cu toții avem câte o dorință ascunsă în materie de sex, iar specialiștii spun că nu e nimic în regulă, atâta vreme cât partenerul este de acord să le pună în practică.

Sexologul Scott Jacobey a analizat cele mai comune fantezii erotice și a încercat să înțeleagă ce se ascunde în spatele lor.

– Purtatul pantofilor cu toc în timpul partidelor de amor este un fetiș feminin. Potrivit expertului, tocurile sunt un simbol al puterii și agresivității, lucruri după care bărbații tânjesc uneori.

– Picioarele sunt o adevărată obsesie pentru unii bărbați. Explicația? Este un soi de auto-umilire, un fel de a spune “Nu sunt îndeajuns de bun decât pentru a-ți atinge picioarele”

– Fundul mai bombat, mai mare, mai lat este și el o parte a corpului adorată de bărbați, iar această pasiunea se numește pigofilie.

– Legatul trădează dorința de a domina sau a fi dominat, mai ales în cazul celor care în viața reală au o funcție de conducere

– Voyorismul reprezintă plăcerea de a privi, pe furiș, un act sexual și este fantazia cel mai des întâlnită la bărbați, de aici și explicația pentru consumul ridicat de pornografie