sâmbătă, februarie 27, 2021

Este firesc sa ne dorim alternativa atunci cand avem de-a face cu actori irationali fix acolo unde ne cautam sanatatea! Daca sunteti deja satui de umblat prin farmacii dupa diverse si ati decis sa abandonati si voi meseria de „codisti”, asumandu-va in totalitate ca aceasta actiune de a sta la coada nu ne este deloc necunoscuta sau departe de adevar, va propun sa incepem sa ne valorificam timpul.

Felul in care a evoluat societatea a schimbat regulile cu care eram obisnuiti. Internetul, fara indoiala, a fost unul dintre factorii decisivi care au determinat aceste schimbari. Si cand ai la indemana variante inteligente de a economisi timp si bani, de ce sa nu profiti? Primul pas este cea mai importanta parte a oricarui inceput, de aceea, in acest moment te afli la un click distanta de ceea ce numim “grija fata de pacient”! Poate suna siropos, dar  acesta este conceptul dupa care functioneaza atat de bine Farmacia la Pret Mic!

Farmacia la Pret Mic, alternativa comada la farmaciile clasice
Farmacia la Pret Mic, alternativa comada la farmaciile clasice

Relatia intre satisfactia si loialitatea pacientilor este dovada clara ca strategia transparenta a acestei farmacii online functioneaza. Iata ca se poate vorbi despre corectitudine, intelegere, respect si calitate intr-o zona atat de exploatata de altii. Nu este o afirmatie ocazionala, este un fapt, iar in ceea ce priveste buna relationarea cu pacientii, Farmacialapretmic.ro satisface toate asteptarile. Nu este o clona a liderului din piata, ci aduce avantaje competitive clare:

  • Site-ul www.farmacialapretmic.ro este atractiv si usor de navigat
  • Prin crearea unui cont vei putea plasa comenzi online facil si rapid
  • Comenzile telefonice la numarul 0371.780.898 pot fi plasate in intervalul luni-vineri 10:00-17:30, dar si in afara orelor de program, printr-un mesaj audio
  • farmacialapretmic.ro ofera o gama variata a celor mai cautate si recunoscute produse la preturi foarte mici
  • Plata comenzilor se poate face atat online, cat si ramburs, in momentul primirii coletului.
  • Livrarea prin curier se face rapid, in 24 – maxim 48 ore
  • Optiunea Collect Point valabila pentru Bucuresti este o alternativa eficienta si comoda de ridicare a comenzilor online, din magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres
  • Doua farmacii fizice in Bucuresti, in zona Dristor si in zona Baba Novac.
  • Retur garantat
  • Alerta stoc online sau telefonic, pentru a satisface in timp real nevoile pacientului.

Timpul inseamna bani! Crezi ca mai ai nevoie de alternativa?

Ultimele stiri

Parteneri