marți, iunie 6, 2023
Federaţia “Solidaritatea Sanitară” arată cu degetul spre Guvern: „Trebuie să te aștepți că nemulțumirea oamenilor poate căpăta alte forme alte forme de exprimare”.
În urmă cu două săptămâni, Federaţia “Solidaritatea Sanitară” a transmis o scrisoare deschisă premierului Florin Cîţu, în reamintea că timp de trei luni cât reprezentanţii Federaţiei au stat în Piaţa Victoriei au solicitat remedierea unei serii lungi de probleme cu care se confruntă personalul din prima linie împotriva COVID-19 şi pacienţii diagnosticaţi cu acest coronavirus.
În urma protestelor violente de ieri, sindicaliștii din Sănătate au ținut să puncteze, într-o postare pe pagina oficială de Facebook a Federației, că este vina Guvernului că nu a reacționat la mișcările de protest pașnice.

Federaţia “Solidaritatea Sanitară”: „Dacă tratezi protestele pașnice ale lucrătorilor din sănătate cu indiferență, trebuie să te aștepți că nemulțumirea oamenilor poate căpăta alte forme alte forme de exprimare”

„Dacă tratezi protestele pașnice ale lucrătorilor din sănătate cu indiferență, preferând să-i acuzi pe organizatori că sunt structuri mafiote decât să discuți cu ei pentru a le rezolva problemele, trebuie să te aștepți că nemulțumirea oamenilor poate căpăta alte forme alte forme de exprimare.
La final nu vei mai avea cu cine negocia, fiind nevoit să înfrunți mulțimi furioase.
Noi am protestat civilizat, respectând regulile de distanțare socială.
Lipsa de respect a guvernului pentru decența protestelor noastre a fost un semnal pentru alții că asta nu este suficient.
Absența sensibilității la protestele pașnice, care cer dialog, poate fi interpretată ca o încurajare a altor forme de exprimare”, este mesajul sindicaliștilor din Sănătate.
 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private