duminică, octombrie 2, 2022

Lunile de vara si caldura insuportabila ne prost dispun pe toti. Dispozitia nu este insa singurul lucru pe care caldura il provoaca trupului nostrum, alte pericole fiind cat se poate de prezente zilnic in cazul in care nu stim sa le prevenim.

Copiii, batranii si femeile insarcinate sunt persoanele cele mai afectate si mai sensibile la soarele arzator care insa ne afecteaza pe toti intr-o masura sau alta. Iata care sunt problemele de sanatate care pot aparea daca ignoram cele mai importante trei semne de mai jos.

Te-ar mai interesa: Ceaiul pe care Regele Charles îl bea în fiecare di...

1. Transpiratie excesiva:

Atunci cand trupul iti este expus caldurii mari, raspunsul sau natural este transpiratia, sistemul automat de racire al organismului. Da, nu ne place dar este cat se poate de necesar! Vrei sa eviti problemele care apar odata cu transpiratia in abundenta? Refa necesarul de apa al organismului hidratandu-te de cate ori ti se iveste ocazia sau simti ca ti-e sete. Cea mai buna metoda de hidratare este apa minerala, care contine si mineralele necesare pe care le elimini odata cu apa atunci cand transpiri. Doar nu credeai ca transpiratia este sarata degeaba nu?

2.Crampe musculare:

Te-ar mai interesa: Sănătatea emoțională înseamnă mai puține boli. Ce-...

Daca ai incetat sa transpiri ca urmare a expunerii prelungite la soare si caldura fara sa te hidratezi suficient, apar si riscurile unor complicatii mai serioase. Odata cu deshidratarea se va instala si o stare de oboseala, o sete cumplita si crampe musculare. Netratate, aceste crampe vor evolua in dureri de cap, stari de ameteala, voma, slabiciune fizica totala.

 

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private