joi, mai 26, 2022

Unele femei în mod persistent nu vor să îmbătrânească, folosind toate metodele disponibile pentru aceasta, de la chirurgie plastică până la banalul Photoshop. Printre acestea se numără și Branca Grubnik, rezidentă croată, în vârstă de 64 de ani, a cărei vârstă poate fi judecată doar după pașaportul ei. Când această femeie pozează alături de fiul ei, stilistul Marko Grubnik, în vârstă de 40 de ani, mulți cred că sunt un cuplu sau un frate și o soră.

Te-ar mai interesa: Tot ceea ce trebuie să știi despre febră. De ce se...

Marko Grubnik este un stilist cunoscut în Croația, care lucrează cu vedetele de prima magnitudine. El creează imagini pentru reprezentanții beau monde, participă la petreceri de modă și pictoriale pe paginile revistelor lucioase ca model. Marco are 70.000 de urmăritori pe Instagram,informându-și la fiecare pas urmăritorii cu viața sa parcă desprinsă din filme.

Marko Grubnik

La 40 de ani, Grubnik arată cel mult de 25 de ani, datorită îngrijirii atente a pielii, machiajului priceput și, bineînțeles, chirurgiei plastice. Dar aspectul lui fresh este incomparabil cu cel al mamei sale, Branca. La 64 de ani, femeia arată de aceeași vârstă cu fiul ei, deși în viață diferența de ani este încă puțin vizibilă.

Te-ar mai interesa: Cum a reușit o familie să încaseze sume fabuloase ...

De profesie, Branca Grubnik nu este actriță sau cantareata pop, ci un economist obisnuit. Dar, în același timp, are o atentă grijă de ea, mai ceva  ca divele de la Hollywood. Femeia a făcut în repetate rânduri operații plastice, practică în mod constant injecțiile cu Botox și ține la nesfârșit diete stelare. Banii pe care ii castiga fiul de succes o ajuta pe Branca sa lupte pentru frumusetea ei.

Te-ar mai interesa: Alertă alimentară: produs cu pesticide retras de p...

Branca Grubnik a declarat în cadrul unui interviu că secretul frumuseții se datorează unui stil de viață sănătos. Femeia a precizat că mânâncă foarte des fructe și legume.

„Mănânc multe fructe și legume. Avem propria noastră grădină de legume și o livadă cu o varietate mare de pomi fructiferi: de cireșe, pe care le ador, de smochine și de kiwi. Exercițiile fizice și alimentația sănătoasă sunt secretul tinereții mele”, a spus Branca Grubnik.

Te-ar mai interesa: Fructul ieftin care ne crește speranța de viață. C...

Apropo, mai trebuie adăugat că și soțul Brancăi arată grozav, deși este chiar mai în vârstă decât soția lui. Fotografiile de familie ale trioului de tineri excită întotdeauna încântarea publicului, deși au urme evidente de photoshop.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private