Sari la conținut

Femeia care îl consolează Prințul William după ce Kate Middleton s-a îmbolnăvit de cancer. Cei doi au devenit mult mai apropiați

Prințesa kate Middleton
Sursă foto: Getty Images
Vești despre kate Middleton

În urma diagnosticului de cancer pus de Kate Middleton, prințul William și-ar fi găsit un aliat într-o regină, întrucât aceasta este una dintre „puținele persoane” în care poate avea „încredere absolută”, a declarat un expert.

Aliatul prințului William după diagnosticul de cancer al lui Kate Middleton

Anul acesta a fost incredibil de dificil pentru Prințul William, atât tatăl său, cât și soția sa luptându-se cu cancerul. Astfel, ca urmare a faptului că Kate s-a retras din îndatoririle sale publice și regele și-a luat concediu la începutul acestui an, prințul William și regina Camilla sunt foarte ocupați.

Cine este femeia care îl consolează pe Prințul de Wales?

Așadar, expertul regal Jennie Bond consideră că situația actuală i-a făcut, probabil, pe William și Camilla „mult mai apropiați”.

Fostul corespondent regal al BBC a vorbit, de asemenea, pentru OK! despre regina Camilla și prințul William și a spus că aceștia au încredere unul în celălalt doar în această perioadă dificilă, în timp ce regele Charles și Kate primesc tratament.

„Vremurile de adversitate aduc adesea oamenii mult mai aproape unii de alții. În ciuda tuturor progreselor care au fost făcute în tratamentul cancerului, acesta este încă terifiant”, a spus el.

„Și, în timp ce Camilla și William arată o față curajoasă lumii (și, fără îndoială, și soților lor), pot exista momente în care se pot destăinui unul altuia despre modul în care fac față”, a mai spus el.

Relația dintre William și Camilla Parker

Expertul regal a amintit, de asemenea, discursul prințului William după moartea reginei Elisabeta, în septembrie 2022, când a povestit cum bunica sa i-a fost alături în „cele mai fericite momente”, dar și în „cele mai triste zile” din viața sa.

Jennie a sugerat că regina Camilla ar fi „împărtășit unele dintre acele momente” cu fiul ei vitreg și că acest lucru „trebuie să le cimenteze cu siguranță relația”, despre care crede că acum este probabil mult mai puternică decât înainte.

Fără îndoială că resentimentele dintre William și Camilla din cauza divorțului dintre Prințesa Diana și Charles al III-lea au rămas în urmă, deoarece acum arată un front unit și puternic care ține coroana britanică împreună, în timp ce doi dintre cei mai iubiți membri ai monarhiei se luptă să-și recapete sănătatea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel