Sari la conținut

Feng Shui: 5 numere cu ghinion care atrag probleme și invidie

Din cuprinsul articolului

Acestea sunt cele mai negative numere. Evita-le! Știați că există numere care au o încărcătură negativă? Conform numerologiei, aceste cifre atrag ghinion, probleme și invidie; cel mai convenabil este să nu le folosești în viața de zi cu zi pentru a nu afecta vibrația casei tale și a celor din jur. Citiți mai departe pentru a afla ce sunt numerele cu ghinion și de ce nu ar trebui să le folosiți.

Conform numerologiei, unele cifre sunt o modalitate prin care universul îți trimite semne pentru a avea prosperitate și stabilitate; Alți experți în subiect subliniază că există figuri care simbolizează și negativitatea, turbulența și vibrațiile proaste, prin urmare, trebuie să fie cât mai departe de tine, astfel încât energia lor să nu te afecteze.

5 numere cu ghinion care atrag probleme și invidie. Există numere pe care este mai bine să nu le folosiți sau, trebuie să le identificați din timp deoarece sunt cifre negative:

13

Se crede că numărul 13 este încărcat cu energie proastă și probleme; sunt cei care se tem mult de asta si prefera sa se protejeze cu amulete in zilele care au aceasta data marcata sau cand ceasul este la 13:13.

26

Potrivit credințelor asiatice, 26 este un număr legat de dezastre sau catastrofe, deoarece adăugând 2 + 6 rezultă 8, o cifră care prevestește un semn rău.

4

Conform credințelor Chinei și Japoniei, 4 este numărul de ghinion deoarece pronunția lui este foarte asemănătoare cu cuvântul „moarte”, prin urmare, este mai bine să-l eviți, pentru a nu atrage lucruri sau gânduri negative.

17

Este un alt numar care atrag probleme și invidie. Conform numerologiei, cel mai bine este să-l evitați atunci când doriți să participați la jocuri de noroc.

6

Acest număr are ghinion dacă este folosit de 3 ori, deoarece se crede că face loc urărilor rele și blochează pozitivitatea. Nu-l folosi și dacă îl vezi într-o oră oglindă, protejează-te cu o amuletă, scrie Panorama.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: