joi, mai 26, 2022

Fenomen astronomic spectaculos pe 16 mai. Pe 15 și 16 mai va avea loc prima eclipsă de lună din 2022. Luna va trece prin umbra Pământului într-o eclipsă totală de Lună în noaptea de 15 spre 16 mai. Este prima eclipsă din 2022, cunoscută sub numele de „Luna Însângerată”.

Fenomen astronomic spectaculos pe 16 mai. Daniela Simulescu: Avem de-a face cu un apogeu

Din punct de vedere astrologic, Daniela Simulescu, astrolog DC News, recomandă să vă amintiți ce s-a întâmplat începând cu data de 19 noiembrie 2021, „când am avut eclipsa inversată”.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

„Acum avem de-a face cu un apogeu, cu un moment în care să observăm neputințele noastre, atașamentele toxice, dar și limitele celor din jur”, a subliniat Daniela Simulescu.


Două eclipse de lună în 2022

Fenomenul „Luna însângerată” va fi prima dintre cele două eclipse de Lună din 2022. Următoarea va avea loc pe 8 noiembrie 2022.

Ea va fi vizibilă cel puțin parțial din Asia, Australia, America de Nord, părți din nordul și estul Europei, Arctica și cea mai mare parte a Americii de Sud, potrivit Space.com.

În 2023 vor avea loc, de asemenea, două eclipse de Lună. Prima va avea loc între 5 și 6 mai 2023. Este o altă penumbră vizibilă, cel puțin parțial, din sudul și estul Europei, Antarctica, cea mai mare parte a Asiei, Australia, Africa, precum și din oceanele Pacific, Indian și Atlantic.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale pentru combaterea stresului...

Horoscop, vineri, 13 mai 2022

Berbec

Beneficiezi de unele aspecte bune, însă ai dubii în ceea ce privește puterea ta personală. Nu ai motive concrete. Ai grijă la cheltuieli!

Taur

Te poți întreba astăzi dacă viața ta este autentică, dacă iei decizii bazate pe realitate și nu neapărat pe trecut sau pe ce crezi că va fi în viitor.

Gemeni

Mercur îți dă bătăi de cap, dar și unele revelații. Îți dai seama că ești dependent de a-ți face tot felul de scenarii care nu au treabă cu realitatea.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu Volodimir Zelenski? Ridurile fat...

Rac

Te preocupi prea mult de viața celor apropiați. Este de ajuns că te interesezi de ce li se întâmplă, dar nu este cazul să intervii.

Leu

Conjuncția Soare-Nodul Nord se petrece în casa carierei. Mulți dintre voi lua decizii importante, sau vor avea revelații surprinzătoare.

Fecioară

Poți lua decizii referitoare la educația ta. Niciodată nu e prea târziu să începi o nouă școală. Nu te înțelegi cu partenerul atunci când e vorba de bani.

Te-ar mai interesa: Ce sunt adaptogenii și cum vă pot ajuta să vă îmbu...

Balanță

Ești preocupat de investițiile financiare și cauți informații în acest sens. Chiar este o perioadă bună pentru a te gândi la siguranța ta.

Scorpion

Te irită faptul că partenerul nu te înțelege așa cum ți-ai dori. Și nu, nu reușești să îl controlezi deloc. Vei fi un ocean de emoții.

Săgetător

Te bucuri de prezența lui Jupiter într-un semn prieten ție. Ești cu gândul la distracție, petreceri și concediu, în niciun caz la proiectele profesionale.

Te-ar mai interesa: Studiu: Testele genetice pot reduce riscul afecțiu...

Capricorn

Aceasta este una dintre acele zile în care va trebui să te impui, să ții cont în primul rând de ceea ce vrei tu.

Vărsător

Câteodată, familia își dă cu părerea și nu greșește. Nu ar strica să fii mai atent la spusele celor dragi și la ideile propuse.

Pești

Te zbați prea mult pentru absolut orice. Te vei simți dornic de cheltuieli, bineînțeles unele superficiale și inutile.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private