Sari la conținut

Fenomen spectaculos pe cer: Îngerul apusului suprins de un fotograf amator. Oamenii spun că este un semn Divin. GALERIE FOTO

Horoscop mai
Sursă foto: Daily Mail
horoscop 1 mai

Din cuprinsul articolului

Aceasta este imaginea incredibilă pe care un fotograf amator a creat-o atunci când a fotografiat un apus de soare și a surprins lumina în forma unui înger.

Stuart Murray, în vârstă de 56 de ani, și-a scos smartphone-ul pentru a face o fotografie în timp ce privea soarele coborând pe coasta din apropierea casei sale din Portsoy, Aberdeenshire, Scoția, notează Daily Mail.

Și în timp ce aștepta ca soarele să apună în Marea Nordului, reflexia luminii se întinde pe întinderea de apă.

Fâșia de lumină își reflectă strălucirea galbenă în semicercuri la stânga și la dreapta unde apune soarele.

În jurul orei 21.45, domnul Murray a făcut câteva fotografii cu telefonul mobil la momentul potrivit, în timp ce reflexiile de lumină par să arate o formă de înger pe cer și pe mare.

Sursă foto: Daily Mail

Imaginile rezultate arată cum acesta se scufundă și se transformă într-o formă angelică, cu aripi întinse.

Îngerul – un semn Divin

Stuart a explicat că de ceva timp căuta o fotografie bună a apusului de soare.

‘Îmi doream de ani de zile să fac o fotografie cu soarele la apus, dar de obicei munca sau condițiile meteo mă împiedicau’, a spus bărbatul de 56 de ani.

‘Cu toate acestea, locația în care am făcut fotografia se află la doar zece minute de mers pe jos de casa mea din orașul de coastă Portsoy, unde am trăit toată viața mea.

‘Este o fotografie a soarelui care apune deasupra nordului Scoției, de-a lungul coastei Moray Firth. Am făcut-o pe 1 iunie 2022, la ora 21.45”.

Sursă foto: Daily Mail

Impartasindu-si experienta, Stuart marturiseste:

„Sunt doar un amator cu smartphone-ul meu, dar in acea seara, linistea si claritatea cerului au creat conditii ideale. Un cuplu de turisti trecea pe acolo, iar cand au vazut fotografia mea, au fost la fel de surprinsi ca si mine. Le-am spus ca nu sunt un fotograf adevarat, dar aceasta fotografie ar putea sa-mi schimbe parerea.”

Sursă foto: DailyMail
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel