joi, august 11, 2022

Fericiti pana la adanci batraneti nu exista.
Cuplurile care sunt multumite pana la adanci batraneti se pot considera, de altfel, norocoase, caci fericirea in casnicie dureaza doar trei ani si sase luni, dupa cum arata un studiu recent efectuat asupra a 2.000 de cupluri casatorite.
Cercetarea arata ca partenerii casatoriti de mai bine de trei ani si jumatate nu se mai apreciaza cu adevarat unul pe celalalt. Cu alte cuvinte, intra in zona aceea de confort in care au senzatia ca, oricat de neglijenti ar fi, nu se va intampla nimic rau. Pana una alta, sunt deja casatoriti si cu asta basta.
Studiul efectuat pe 2.000 de cupluri a scos in evidenta ca, dupa trei ani si sase luni, partenerii ies foarte rar impreuna in oras si rareori mai organizeaza cate o seara romantica in doi.
Mai mult de atat, prefera sa adoarma la ore diferite, deseori in camere separate, mananca la ore diferite, disparand astfel conceptul de cina in doi. Nu se mai saruta cand se intalnesc sau cand se despart si nu-si mai spun – te iubesc.

Te-ar mai interesa: Suferi de alergii? Iată ce îți poate agrava proble...

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private