miercuri, octombrie 27, 2021

Vrei să slăbești rapid? Adaugă o lingură de scorțișoară în 250 de ml de apă fiartă și amestecă bine. După ce s-a răcit pune două lingurițe de miere. Consumaţi prima parte din acest amestec dimineaţa, pe

stomacul gol, iar a doua parte seara, înainte de culcare.

Folosite separat, atât mierea, cât şi scorţişoara au proprietăţi uimitoare, datorită multitudinii de elemente pe care le conţine fiecare: vitamine, substanţe minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanţi. Combinarea lor este, însă mai eficientă.

Avantajul acestei diete este că veţi pierde între două și cinci kilograme, săptămânal, în special în zona abdomenului, fără a vă modifica regimul alimentar.

În plus, adepţii dietei susţin că această combinaţie ajută la prevenirea cancerului şi a afecţiunilor inimii şi că reglează

funcţiile sistemului digestiv. De asemenea, scorţişoara acţionează asupra zahărului din sânge, contribuind la eliminarea lui înainte de a fi transformat în grăsime.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri