miercuri, august 10, 2022

Fii atent unde te doare, ca să știi ce simți! 9 tipuri de durere care sunt legate direct de emoțiile tale.

Știați că fiecare gând și sentiment pe care îl aveți în minte se manifestă fizic în corpul vostru, într-un fel sau altul? Acesta este motivul pentru care organismul eliberează diferite substanțe chimice diferite în funcție de starea noastră de spirit sau de modul în care ne simțim în acel moment.

Te-ar mai interesa: Cei mai afemeiați bărbați din horoscop. Numerolog:...

Fii atent unde te doare, ca să știi ce simți!

Indiferent dacă sunt produse chimice care ne fac să ne simțim bine, când suntem fericiți, sau hormonii stresului când suntem anxioși sau depresivi.

Când vine vorba de gânduri pozitive versus negative, marea întrebare este dacă experiențele și evenimentele care se întâmplă în viață sunt sau nu și ele negative sau pozitive. De exemplu, o persoană așteaptă cu răbdare la coadă să ia cafea, dar cineva se taie brusc în fața lor și comandă mai întâi. Persoana care aștepta instantaneu se supără și începe să gândească negativ, ceea ce o influențează întreaga zi.

Te-ar mai interesa: Ce sfânt sărbătorim mâine: mulți îi poartă numele...

Acum persoana este blocată într-o stare proastă toată ziua, deoarece nu poate scăpa de gândurile sale negative. Dar dacă persoana respectivă a ales să accepte că o altă persoană a intrat în fața cozii și a continuat pur și simplu ziua, fără negativitate? Nu ar fi o alegere mai bună? În acest fel, acea persoană nu cedează gândurilor negative, iar ziua sa nu va mai fi umbrită de negativitate.

Te-ar mai interesa: Mircea Badea: Nu mai pot cu subiectul cu iodura de...

Deci, a fost persoana care a intrat în față o experiență cu adevărat negativă? Sau putem noi să hotărâm dacă experiențele sunt negative sau pozitive prin ele însele? Dacă este posibil, poate fi util să încercați să reîncadrați experiența astfel încât să recunoașteți lipsa de amabilitate sau negativitatea în legătură cu persoana respectivă sau cum ați simțit în acel moment. La urma urmei, nu vă puteți preface că acel lucru nu s-a întâmplat.

Te-ar mai interesa: HOROSCOP: Taurii sunt norocoșii zodiacului, leii s...

Potrivit yourtango.com, poți să fii atent la corpul tău, să găsești unde îți depozitezi stresul și emoțiile pe parcursul experienței și să le faci față direct, astfel încât să poți merge mai departe și să ai o experiență globală pozitivă. Fii atent la corpul tău, în special la aceste zone. Încearcă să-ți spună ceva.

9 tipuri de durere care sunt legate direct de emoțiile tale

Iată nouă zone comune ale durerii în corp și ceea ce încearcă să vă spună.

Te-ar mai interesa: Masacrul de la Bucov. Psihiatrul Gabriel Diaconu: ...

1. Gâtul

Durerea la nivelul gâtului rezultă adesea din refuzul de a vedea alte părți ale întrebării; încăpățânare, inflexibilitate.

2. Umeri

Durerea sau înțepenirea umerilor reprezintă incapacitatea noastră de a ne purta experiențele din viață cu bucurie sau că facem din viață o povară prin atitudinea noastră.

3. Coloana vertebrală:

Durerea coloanei vertebrale reprezintă sprijinul vieții. Diferitele tipuri de durere sunt împărțite în trei secțiuni, după cum urmează.

Partea superioară: Lipsa suportului emoțional; nu te simți iubit; nu oferi dragoste.

Partea mijlocie: vinovăție; blocat în trecut; da-te jos de pe spatele meu.

Partea inferioară: frica de bani; lipsa sprijinului financiar.

4. Coate

Durerea de cot reprezintă schimbarea direcțiilor și acceptarea de noi experiențe. Ești pregătit pentru asta?

5. Încheieturi

Durerea la încheietura mâinii reprezintă provocări cu mișcare și ușurință în viața ta.

6. Șolduri

Teama de a merge înainte în deciziile majore și nimic spre care să avansezi este adesea reprezentată de durerea de șold.

7. Genunchi

Durerea la genunchi reprezintă mândria și ego-ul încăpățânat; incapacitatea de a se îndoi; frică; inflexibilitate; și un refuz de a ceda.

8. Glezne

Durerea gleznei reprezintă inflexibilitate și vinovăție; capacitatea de a primi plăcere.

9. Monturi

Monturile reprezintă o lipsă de bucurie în întâlnirea experiențelor din viață.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private