Sari la conținut

Fiica lui Mihai Morar, de urgență pe masa de operație. „Ambulanțele erau doar niște jucării

Spitalizare copil
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Fiica lui Mihai Morar, de urgență pe masa de operație. „Ambulanțele erau doar niște jucării! Este vorba despre Roua, care a fost operată înainte de sărbători. Copila a suferit o intervenție chirurgicală la plămâni și a fost internată la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie.

Roua, fiica de doar 3 ani a lui Mihai Morar a trecut prin clipe cumplite la finalul anului 2022. Micuța a suferit de pneumonie cu acumulare mare de lichid, motiv pentru care a ajuns de urgență pe masa de operație.

Prezentatorul de radio a povestit că micuța lui i-a impresionat pe toți, mai ales pe doctor în ziua externării:

„Imediat după ce s-a internat și era în spital, Roua le spunea tuturor ce vrea să facă. Familiei, apropiaților, tuturor, le spunea că ea se face medic. Întrebată de ce, a zis că vrea să-i facă bine pe alții. Iar la externare, când i-a scos medicul rezident cateterul de la gâtuț, i-a spus că ea o să lucreze cândva cu el. În momentul ala, am văzut ochi umezi pe chipul omului în halat.”, a povestit Mihai Morar în propriul său podcast, Fain & Simplu cu Mihai Morar, de pe YouTube.

„Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei”

Celebrul prezentator de radio a povestit în cadrul podcastului său cum a debutat problema medicală și cum au gestionat-o, pentru ca micuța lui să fie salvată la timp:

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță, iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie. Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi.

Medicii au hotărât să o opereze

Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Roua. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni”, a mai dezvăluit Mihai Morar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel