duminică, iunie 20, 2021

Discursul unei cântărețe cunoscute, de la un eveniment muzical, a uimit pe toată lumea. Pink a povestit cum fiica ei de doar 6 ani i-a spus, într-o zi, când o conducea spre școală: ”Mamă, sunt cea mai urâtă

din lume, arăt ca un băiat cu părul lung”. Imediat ce a ajuns acasă, artista a făcut pentru fiica ei o prezentare în PowerPoint cu staruri rock celebre, controversate care și-au trăit viața așa cum au simțit, chiar dacă au fost ironizate, uneori.

Pink a întrebat-o pe fiica ei de ce se simte urâtă. Willow i-a spus că motivul pentru care se simte urâtă e că arată ca un băiat. Atunci mama ei a întrebat-o: ”Dar eu cum arăt?” ”Tu ești frumoasă!” i-a răspuns cea mică. ”Și eu am fost ironizată că am trăsături prea masculine. Dar nu mi-am lăsat părul lung, nu mi-am schimbat înfățișarea. Nu

trebuie să ne schimbăm noi, trebuie să-i ajutăm pe alții să se schimbe în așa fel încât să vadă mai multe tipuri de frumusețe. Ești frumoasă, fata mea!”

 

Alecia Beth Moore, cunoscută sub numele de scenă Pink , este o cântăreață câștigătoare a două premii Grammy care a devenit celebră în 2000 datorită albumului Can’t Take Me Home. Este recunoscută prin simțul ei vestimentar neconvențional și glasul său puternic.

Ultimele stiri

Parteneri