luni, iunie 1, 2020

Băieții Ilenei Ciuculete, solista de muzică populară care s-a stins din viaţă în urmă cu şase luni, au declanşat un nou scandal. Cornel Galeş, tatăl lor vitreg, susţine că ea a suferit de cancer osos, hepatită C şi de ciroză, boli care i-au fost fatale, însă Mugurel şi Cristian au devenit suspicioşi, potrivit click.ro.

Băieţii Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristian Sfetcu, nu ştiu nici în ziua de azi care este adevăratul diagnostic al mamei lor, căci nu au primit nici un act medical. ”Noi nu am aflat nici acum ce tratament i s-a administrat Ilenei. Nu e corect să nu ştim care-i adevăratul diagnostic şi cum a murit mama noastră. Nu ştim deloc ce s-a întâmplat. Ştim doar din ce spunea Cornel Galeş, soţul ei. Interesant este cum a semnat ea pentru vânzarea casei, în condiţiile în care nu mai era conştientă? Avea momente când mă recunoştea şi momente când nu mai ştia cine sunt”, a declarat pentru click.ro, Mugurel, care i-a declarat război tatălui vitreg.

Citește și:

Ileana Ciuculete a murit pe un pat de spital pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani. Cornel Galeş a anunţat că ”Zânuţa” lui ar fi fost diagnosticată cu hepatica C, ciroză galopantă şi cancer osos, însă nimeni altcineva  din familie nu a văzut actele din spital. Tocmai din acest motiv, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete se zbat să ştie ce s-a întâmplat exact cu măicuţa lor.

Parteneri