marți, iulie 7, 2020

Finanțare europeană pentru Spitalul de Boli Cronice Sebiș.  Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest,  a semnat contractul de finanțare a proiectului, suma depășește 8,7 milioane lei, care va transforma o parte din Spitalul din Sebiș.

Contractul de finanțare europeană asigură implementarea proiectul: Extindere, modernizare și dotare Ambulatoriu de Specialitate – Pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Sebiș. De menționat este faptul că actualul proiect vine în completarea altuia derulat în trecut la Spitalul Sebiș, pentru reabilitarea, dezvoltarea și modernizarea ambulatoriilor, lucrări finalizate în anul 2015.

Citește și:

Din garaj în ambulatoriu

Proiectul actual vizează extinderea și modernizarea Spitalului de Boli Cronice Sebiș, prin transformarea unui corp de clădire care are acum destinația de anexă/ garaj în ambulatoriu de specialitate – Pneumologie. Este prevăzută, totodată, dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului Spitalului de Boli Cronice Sebiș și a laboratoarelor care îl deservesc, situate în corpul de clădire care va fi extins și modernizat. „Investiția are ca obiectiv asigurarea unor servicii medicale la standarde europene pentru locuitorii din zona Sebiș – Valea Crișului Alb, prin creșterea accesibilității și a calității serviciilor de sănătate furnizate în cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului Spitalului de Boli Cronice Sebiș”, mai transmit cei de la ADR Vest.

Citește și:

8,7 milioane și 35 de luni

Valoarea totală a proiectului este de 8.794.812,31 lei, din care 8.502.296,07 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Perioada de implementare este de 35 de luni.

Parteneri