sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Finanțare europeană pentru Spitalul de Boli Cronice Sebiș.  Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest,  a semnat contractul de finanțare a proiectului, suma depășește 8,7 milioane lei, care va transforma o parte din Spitalul din Sebiș.

Contractul de finanțare europeană asigură implementarea proiectul: Extindere, modernizare și dotare Ambulatoriu de Specialitate – Pneumologie la Spitalul de Boli Cronice Sebiș. De menționat este faptul că actualul proiect vine în completarea altuia derulat în trecut la Spitalul Sebiș, pentru reabilitarea, dezvoltarea și modernizarea ambulatoriilor, lucrări finalizate în anul 2015.

Te-ar mai interesa: Cinci simptome neobișnuite ale cancerului de sân p...

Din garaj în ambulatoriu

Proiectul actual vizează extinderea și modernizarea Spitalului de Boli Cronice Sebiș, prin transformarea unui corp de clădire care are acum destinația de anexă/ garaj în ambulatoriu de specialitate – Pneumologie. Este prevăzută, totodată, dotarea cu aparatură medicală a Ambulatoriului Spitalului de Boli Cronice Sebiș și a laboratoarelor care îl deservesc, situate în corpul de clădire care va fi extins și modernizat. „Investiția are ca obiectiv asigurarea unor servicii medicale la standarde europene pentru locuitorii din zona Sebiș – Valea Crișului Alb, prin creșterea accesibilității și a calității serviciilor de sănătate furnizate în cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului Spitalului de Boli Cronice Sebiș”, mai transmit cei de la ADR Vest.

Te-ar mai interesa: ”Putem să prevenim îmbătrânirea creierului!” Un ne...

8,7 milioane și 35 de luni

Valoarea totală a proiectului este de 8.794.812,31 lei, din care 8.502.296,07 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Perioada de implementare este de 35 de luni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private