Categories: Ştiri sănătate

Fiul lui Ion Dolănescu a șocat o lume întreagă! S-a imunizat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite pentru a dovedi acest lucru. Nu vei ghici ce i s-a întâmplat!

Deși este dovedit faptul că vaccinurile anti-COVID au avut o contribuție majoră în gestionarea pandemiei de coronavirus, anumite persoane încă sunt sceptice în fața serurilor. 

Majoritatea persoanelor care refuză imunizarea se tem de efectele pe termen lung. Nu puține persoane consideră că vaccinul ar putea crește riscul anumitor boli sau ar putea declanșa unele afecțiuni. Cu toate acestea, după zeci de studii și analize, cercetătorii susțin că aceste riscuri nu sunt, în fapt, reale.

Pentru a dovedi siguranța vaccinurilor, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, s-a imunizat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite!

Fiul lui Ion Dolănescu s-a vaccinat de 5 ori pentru a dovedi acest lucru!

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, a șocat o lume întreagă după ce a declarat că s-a imunizat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite. Deputatul din Costa Rica a vrut să dea un exemplu tuturor și să demonstreze că vaccinul anti-Covid nu le va face rău.

Drept urmare, Dragoș Dolănescu susține că nu există nicio schimbare în starea lui de sănătate, ci dimpotrivă. Vaccinurile nu i-au afectat cu absolut nimic organismul.

El s-a vaccinat până acum de cinci ori, cu trei tipuri de vaccin diferite. Deputatul a mărturisit că întreaga sa familie a trecut prin boală, dar au reușit să se facă bine și să lupte cu virusul COVID-19.

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

4 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

4 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

5 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

5 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

6 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

6 ore ago

Citeste si: