marți, septembrie 27, 2022

Deși este dovedit faptul că vaccinurile anti-COVID au avut o contribuție majoră în gestionarea pandemiei de coronavirus, anumite persoane încă sunt sceptice în fața serurilor. 

Majoritatea persoanelor care refuză imunizarea se tem de efectele pe termen lung. Nu puține persoane consideră că vaccinul ar putea crește riscul anumitor boli sau ar putea declanșa unele afecțiuni. Cu toate acestea, după zeci de studii și analize, cercetătorii susțin că aceste riscuri nu sunt, în fapt, reale.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Kilogramele în plus sunt o problem...

Pentru a dovedi siguranța vaccinurilor, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, s-a imunizat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite!

Fiul lui Ion Dolănescu s-a vaccinat de 5 ori pentru a dovedi acest lucru!

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, a șocat o lume întreagă după ce a declarat că s-a imunizat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite. Deputatul din Costa Rica a vrut să dea un exemplu tuturor și să demonstreze că vaccinul anti-Covid nu le va face rău.

Drept urmare, Dragoș Dolănescu susține că nu există nicio schimbare în starea lui de sănătate, ci dimpotrivă. Vaccinurile nu i-au afectat cu absolut nimic organismul.

Te-ar mai interesa: Diabet zaharat: simptomele timpurii care apar la n...

El s-a vaccinat până acum de cinci ori, cu trei tipuri de vaccin diferite. Deputatul a mărturisit că întreaga sa familie a trecut prin boală, dar au reușit să se facă bine și să lupte cu virusul COVID-19.

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costa Rica.

Te-ar mai interesa: Suferi de spondiloză cervicală? 4 exerciții care p...

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.

Te-ar mai interesa: Bebelușii pot avea gust și miros în uter. Studiu: ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private