Sari la conținut

În urma scandalului care a divizat România, pneumologul Flavia Groșan dezvăluie rețeta cu care și-a vindecat cu succes pacienții de coronavirus

Pneumologul Flavia Groșan dezvăluie rețeta cu care și-a vindecat cu succes pacienții de coronavirus. În ultimele zile, România a fost divizată de părerile pro și contra privind medicul Flavia Groșan care a susținut că rețeta ei de tratare a pacienților cu cornovirus este una simplă, ieftină și care vindecă pacienții 100%.

În urma declarațiilor conform cărora pacienții mor în spitale din cauza dozajelor greșite utilizate în secțiile de ATI ale spitalelor covid, Flavia Groșan a fost chemată la Colegiul Medicilor.

Flavia Groșan dezvăluie rețeta cu care și-a vindecat cu succes pacienții de coronavirus

„… este o schemă pe care o știu numai eu și zeci de mii de pacienți. Mie îmi place schema asta a mea. Sunt copiii mei. Așa i-am crescut timp de zece ani, să explic fiecăruia în parte, pentru că altfel nu o să înțeleagă. Sunt niște medicamente comune, vechi, simple. Schema o personalizez în funcție de vârstă. În rest, este cam la fel, doza e pe vârstă. Ce v-am spus și data trecută. Tratament etiologic, tratament simptomatic, tratament fizio-patologic. Eu respect ceea ce am învățat în facultate, tratamentul clasic. Nu o fac publică, decât fiecăruia în parte. Voi explica exact ce se întâmplă acolo.”

Care este secretul succesului cu care au fost tratați cu succes pacienții de-a lungul timpului

”Acel secret este munca. Am învățat, atât cât, altfel să spun, o să fie cineva mai bun ca mine când va învăța mai mult decât am învățat eu în primii ani, imediat după ce am terminat facultatea, atunci va fi. Este o muncă imensă. Au fost ani întregi în care eu am concurat, m-am prezentat la toate concursurile care apăreau, că le-am luat, că nu le-am luat, eu m-am dus acolo. Asta a presupus un efort intelectual ieșit din comun. Ani în șir în care eu învățam 10, 15, 20 de ore pe zi. Practic, acolo este temelia, acolo este fundația a ceea ce sunt eu acum. Am avut norocul unui mentor extraordinar, profesorul Babeș Aurel. Am fost stagiara lui și rezidenta lui în stagiile mele de pneumologie. Nu îmi spunea nimic, dar atât îmi spunea: Ce prostii vorbești, Flavia? Eu încercam să îi prezint cazul, el deschidea EKG-ul. Flavia, ce prostii vorbești. Mă duceam acasă, plângeam, mă apucam să învăț. A doua zi trebuia să îi dau un răspuns corect. Extraordinar. Îi și moștenesc din gesturi. Primul mentor cu care am stat și mulți ani. Patru ani. Am avut șansa acestui om”, a spus Flavia Groșan.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel