joi, mai 26, 2022

Florin Busuioc, faimosul prezentator, a dezvăluit după foarte mult timp ce anume i-a cauzat infarctul. După ce acesta aproape i-a fost fatal, Busu spune că este cu totul alt om. 

Prezentatorul meteo a suferit, în urmă cu mai mult timp, un infarct care ar fi putut să îi fie fatal.

Busu este convins că stilul de viață nesănătos a dus la acest infarct, în special fumatul. El dezvăluie că fuma foarte multe țigări, în fiecare zi, alături de multe cafele și puțină odihnă.

Te-ar mai interesa: Fructul ieftin care ne crește speranța de viață. C...

Fumatul, susține el, este unul dintre factorii principali car ei-au cauzat infarctul, dezvăluie Busu, precizând că a fost cu adevărat dependent de tutun.

„Am zis asta și am căzut”

„După spectacol am zis că mă duc să fumez o țigară….și m-am dus să fumez o țigară. Și când m-am întors de la țigară…i-am zis lui Dragoș:’ bă, nu mă simt bine’…zice: ‘vrei să mergem la spital’. Zic: ‘cred că ar trebui. Era pentru prima oară când eu voiam la spital.

Am căzut, am zis asta și am căzut. Am vrut să mă sprijin de un scaun, am dat pe lângă el și am căzut de tot… Norocul meu a fost că lângă mine se afla și Bogdan Talașman, care mi-a făcut resuscitare imediat. Mi-a făcut masaj și în 6 secunde mi-a trimis oxigen la creier”, povesteşte Busu.

Te-ar mai interesa: Alertă alimentară: produs cu pesticide retras de p...

El a fost salvat de intervenția rapidă a unui medic care a venit de acasă, fiind anunțat de urgență. Busu a fost dus la spitalul din Craiova și băgat imediat în operație. Prezentatorul este conștient că a avut noroc de ajutorul oamenilor din jur, recunoscând că stilul de viață nesănătos l-a adus în acest punct.

„Am fost dependent de țigări, țigările m-au dus la infarct, și oboseala, dar cred că ele au fost motivul principal. Îi sfătuiesc pe toți să se lase sau să nu se apuce de fumat. Trei pachete pe zi de țigări fumam, din cele mai tari de pe piață. Eram numai cu țigara în gură.

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

Am făcut infarct, după care nu am mai fumat. De patru ani nu mai fumez, de când am făcut infarctul”, a povestit Busu în emisiunea La Măruță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private