duminică, august 14, 2022

Florin Cîțu, anunț pentru toți românii: „Veți vedea că după aceea începe o altă viaţă”.

În cursul zilei de vineri, premierul României a declarat la Maratonul Vaccinării din Bucureşti că, începând din data de 7 mai, românii se pot vaccina la orice centru deschis în acest sens, fără programare.

Florin Cîțui: „Veți vedea că după aceea începe o altă viaţă”

Florin Cîțu a ținut să-i laude pe organizatorii evenimentului din Capitală. De asemenea, le-a reamintit românilor că vaccinarea este modalitatea de a reveni la viața de dinainte de pandemie.

Te-ar mai interesa: Pietre care alungă energia negativă: „Regene...

„Un eveniment care arată o organizare exemplară. Trebuie felicitaţi organizatorii, UMF (Universitatea de Medicină şi Farmacie, n.r.), medicii care au venit să vaccineze voluntar (…) Am spus că vom depăşi, azi, 3,5 milioane de persoane vaccinate şi aşa a fost. După ce ieri am avut cifra record depășită de 100.000 de persoane vaccinate într-o zi. (…)

Începând de astăzi, în România, și nu cred că există un alt exemplu în Europa, puteți să mergeți să vă vaccinați fără programare. Am încredere că acest efort va fi apreciat, mai ales că toți vrem să revenim la normalitate cât mai repede. Cu cât ne vaccinăm mai repede, avem dozele, cu atât revenim mai repede pe care o aveam înainte de pandemie. Vaccinul se poate face rapid, uşor şi o să vedeţi că după aceea începe o altă viaţă”, a declarat prim-ministrul.

Te-ar mai interesa: Rugăciune specială către Sfânta Maria. Ce se întâm...

Maratonul Vaccinării din Bucureşti se desfăşoară în Bucureşti în perioada 7 – 10 mai, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională. 1.000 de voluntari lucrează în aceste centre iar cetăţenii se pot prezenta non-stop, doar cu buletinul, inclusiv noaptea, fără a mai prezenta declaraţia pe proprie răspundere.

Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Te-ar mai interesa: Beneficiile foliei de aluminiu pentru sănătate. Li...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private