miercuri, mai 25, 2022

Florin Dumitrescu, dezvăluiri incendiare: „Vrei să te fac să nu mai mănânci niciodată pâine?” Secretul ingredientulului care a făcut gaură în beton.

Când specialiștii încep să dezvăluie secretele din spatele bussiness-urilor aferente, o bombă e pe care să explodeze.

Vedeta Antena 1, îndrăgitul chef Florin Dumitrescu a făcut o mărturisire care s-ar putea să te facă să nu mai mănânci niciodată pâine sau ciorbă.

Te-ar mai interesa: Bea această băutură minune în fiecare zi! Stimulea...

Florin Dumitrescu, dezvăluiri incendiare despre secretul ingredientulului care a făcut gaură în beton.

Dumitrescu a povestit, în cadrul podcast-ului moderat de George Buhnici, că de când a aflat cât de mult rău pot face sănătății anumiți amelioratori folosiți în panificație.

„O viață întreagă, până la 30 și ceva de ani, mi-a plăcut foarte mult pâinea, să fie de oricare, să aibă coaja groasă, să fie albă dacă se poate și cu cartofi.

Și m-am umflat! M-am inflamat, m-am și îngrășat și m-am inflamat și constipat”, a spus George Buhnici, în podcastul moderat de el.

„Vrei să te fac să nu mai mănânci pâine niciodată în viața ta? Îți explic o chestie. Un prieten mi-a povestit că își făcuse brutărie și o avea deschisă de foarte mult timp.

Te-ar mai interesa: Predicții care dau fiori. Carmen Harra: „Apare o a...

La un moment dat i-a curs bidonul de afânător sau nu știu ce băga el acolo. Era un ingredient lichid pe care-l băga în aluatul de pâine. Și a făcut gaură în beton. Că ăla a căzut ca picătura chinezească și, peste noapte i-a făcut gaură în beton, în 12 cm.

Și aia se întâmplă, de fapt, cu ceea ce mâncăm noi. De aceea, în momentul în care cumperi pâinea, trebuie să știi ce cumperi.

Te-ar mai interesa: Hepatita misterioasă la copii sau variola maimuței...

Că dacă o cumperi pe cea mai ieftină, clar va fi înlocuită cu ceva. E cel mai simplu. Și eu mănânc asta, mâncați lipie: făină cu apă și nu ai nicio problemă”, a spus Florin Dumitrescu.

Ce pun bucătarii în ciorbe

Mai mult, Florin Dumitrescu a renunțat și la plăcerea de a mânca o ciorbă bună în cârciumile care nu îi sunt familiare.

„Eu nu mai mănânc ciorbe în cârciumi. Eu nu mai pot să mănânc ciorbe în cârciumi. Am avut problema asta după ce am descoperit că mă și mint. Eu îi întrebam dacă au vegeta în farfurie și ospătarii spuneau că nu. Dar m-a învățat un bucătăraș de prin Ardeal că școala de bucătari îi învață cum să folosească vegeta fără să se vadă. Fac supa, baza, apoi o dau prin sită fină, fină și se pierd bucățelele alea.

Te-ar mai interesa: Horoscop 25 mai 2022. Astrolog: „Perioadă puternic...

Nu e intoleranță, nici alergie, e direct inflamație. Nu doar monoglutamatul – că dacă ar fi monoglutamatul natural nu ar fi o problemă – bazele chimice pe care ei le folosesc acolo… Un sfert de oră am de la prima lingură până când trebuie să ajung la prima toaletă și stau acolo toată noaptea. E îngrozitor și am zis că nu mai mănânc ciorbă în cârciumi”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Te-ar mai interesa: Constantin Dulcan: cum putem duce o viață lipsită ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private