Sari la conținut

Florin Salam, acuzații fără precedent! I s-a făcut dosar penal!

Florin Salam
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Florin Salam

Din cuprinsul articolului

Manelistul Florin Salam (44 de ani) este acuzat de o tânără de 23 de ani că pe data de 1 ianuarie, în timp ce se afla într-o cameră de hotel, ar fi fost agresată fizic.

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitralei.

Sursa citată a precizat că a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

Surse judiciare au menţionat, pentru News.ro, că cel vizat este interpretul de manele Florin Salam, iar victima este cunoscută ca damă de companie.

Sursă: EVZ

Încadrarea penală a faptei

În acest moment, cercetarea în acest caz se face ”in rem”, urmând a se face o încadrare în funcție de probele care vor fi aduse la dosar de către victimă, spun surse apropiate anchetei.

Astfel, încadrarea juridică se poate schimba în prevederile art. 193 alin 2, din Cod Penal dacă se depune la dosar raport de expertiză.

Potrivit art. 193 CP, „(1) Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Aliniatul 2 prevede: ”Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel