Sari la conținut

Folosește acest amestec miraculos ca să scapi definitiv de durerile reumatice

Probabil sună incredibil, dar acest tratament chiar trebuie încercat. Potrivit HealthyFoodHouse.com, nu trebuie decât să preparați o mixtură din ulei vegetal nerafinat și sare, cu care vă veți masa zonele afectate.

Ingrediente:

  • 10 linguri de sare
  • 20 de linguri de ulei (măsline, floarea soarelui)

Preparare:

  • Amestecați uleiul și sarea într-un recipient de sticlă, închideți-l și lăsați pentru câteva zile.


Aplicare:

Trebuie să masați zonele dureroase în fiecare dimineață. Începeți cu 2-3 minute progresiv și creșteți durata în fiecare zi, cu alte 2-3 minute, astfel încât să ajungeți la 20 de minute. La sfârșitul procedurii, stergeți zona cu un prosop umezit cu apă caldă.
Uneori, lichidul provoaca mici iritații ale pielii. Pentru a evita aceste efect, aplicați pe zona masată puțină pudră pentru bebeluși.
Se recomandă să repetați procedura timp de 10 zile. Tratamentul va stimula circulația sanguină și regenerarea țesutului osos și cartilaginos. În afară de eventualele iritații, nu vă veți confrunta cu niciun alt efect advers.

Fanii medicinei alopate susțin că acest tratament îmbunătățește vederea și ține la distansă migrenele, datorită faptului că în timpul procedurii sunt eliminate toxinele din organism.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel