luni, iunie 21, 2021

Pharma Business Services, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, organizează a cincea ediție a Forumului Industriei Farmaceutice 2014, 29 mai 2014, la Hotel Howard Johnson, București.

Cei mai importanți oameni ai momentului

din companiile producătoare, importatoare și distribuitoare de medicamente, alături de autoritățile de resort, vor face o radiografie complexă a sistemului medical din România, în cadrul celei de-a cincea ediții a Forumului Industriei Farmaceutice 2014.

Sub tematica ”Regândind viitorul — noi modele de business în pharma”, evenimentul este o excelentă oportunitate de dialog la cel mai înalt nivel între personalitățile decidente ale Sănătății, iar dezbaterea își propune o analiză lucidă a provocărilor generate de situația socio-economică și a efectelor acesteia asupra domeniului, asupra dinamicii

pieței și business-ului cu medicamente, dar și o evaluare a șanselor reale de redresare a sistemului sanitar românesc.

Personalitățile care și-au anunțat deja prezența la Forumul Industriei Farmaceutice sunt:
Vasile Cepoi, Consilier pe Probleme de Sănătate al Primului Ministru
Conf. Dr. Alexandru Rafila, Personal Adviser for Health Policies, MS
Gheorghe Radu Țibichi, Presedinte CNAS
Ion Luchian, Președinte Comisia de Sănătate, Senat, Parlamentul României
Corneliu Florin Buicu, Secretar Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților
Bogdan Chiritoiu, Președinte Consiliul

Concurenței
Dr. Dragoș Damian, Președinte Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România
Andrei Țărnea, Director Executiv, Institutul Aspen
Petru Crăciun, Director General, Cegedim România
Oana Igrisan, Communication Director and Spokesperson ARPIM
Dr. Rodica Tănăsescu, Președinte SNMF
Prof. Dr. Dumitru Lupuleasa, Președinte Colegiul Farmaciștilor
Nicolae-Iordache IORDACHE
Radu COMȘA, Consultant LAWG
Rozalina Lăpădatu, Președinte Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune

Agenda evenimentului propune subiecte de actualitate pentru domeniu, tangente

tendințelor locale din industria farmaceutică pentru 2014-2015 și necesității optimizării strategiilor de gestionare pe termen lung a sistemului de sănătate și a relației dintre industria farma și autoritățile publice.

O axă centrală a discuțiilor Forumului Industriei Farmaceutice 2014 o va reprezenta bugetul alocat pentru acest an, evaluarea pentru lista de medicamente compensate și impactul pe termen mediu si lung a aprobării sau a neaprobării acestei liste, asupra sănătății generale a populației și prin extensie asupra indicatorilor macroeconomici. Dezbaterile vor viza și importanța utilizării indicatorilor ce reflectă

anii de viață câștigați și calitatea vieții în procesul de luare a deciziilor din sistemul sanitar. Vor fi puse în discuție soluții pentru ameliorarea ratei morbidității-mortalității prin creșterea accesului spre terapie a tuturor pacienților, impactand astfel direct asupra factorului de cost reprezentat de comorbidități și numărul de spitalizări.
Forumul Industriei Farmaceutice 2014 este eveniment premium care s-a dezvoltat și consolidat peste ani, devenind o tradiție și un moment de referință pentru domeniul farmaceutic românesc. Ediția de anul acesta va beneficia de participarea a peste 150 de persoane, mai exact reprezentanți de top din cele mai mari companii românești, dar și multinaționale, experți în analiză de piață și specialiști din domeniul farmaco-economic și medical.

Mai multe informații despre conferință puteți afla accesând website-ul evenimentului, www.forumpharma.ro.
Pentru a participa la Forumul Industriei Farmaceutice este necesară completarea formularului de înregistrare online, la adresa: http://forumpharma.ro/inregistrare.php

Despre Pharma Business Services:


Pharma Business Services este o companie lider specializată în servicii de comunicare pentru domeniul medical și farmaceutic, oferind clientilor săi servicii de comunicare complet integrate și o abordare de succes care combină canalele de comunicare tradiționale cu cele alternative.

Ultimele stiri

Parteneri