sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Fosta soție a lui Connect-R face dezvăluiri. Misha a recunoscut că nu e prea chibzuită atunci când vine vorba de bani și iși face toate plăcerile, însă niciodată nu a făcut asta pe banii vreunui bărbat.

„La bani eu nu prea sunt chibzuită, adică eu ori am ori nu am deloc. De obicei, dacă am bani îmi fac toate poftele, dacă nu am bani, nu. Mă refer la faptul că am bani și îi sparg pe tot ce vreau. Și îmi fac toate poftele și după aceea, aia e, stau și rabd, până vin următorii. Dar, sinceră să fiu, în ultima perioadă, de când s-au scumpit toate chestiile și de când e nebunia asta, m-am mai ponderat din punctul ăsta de vedere. Adică am început să fiu cât de cât chibzuită cu banii.

Te-ar mai interesa: Flatulența urât mirositoare. Ce indică mirosul gaz...

În general, recunosc, îmi place să cheltui banii pe haine. Să știi că dau bani foarte mulți și pe cărți, îmi place foarte mult să citesc! Îmi plac foarte mult cărțile ce țin de spiritualitate, de toate lucrurile ce țin de terapii alternative. Cărți de dezvoltare personală, dar totodată și beletristică și așa mai departe. În principiu pe aceste lucruri cheltui banii, pe haine, pe cărți și îmi place foarte mult să călătoresc!”,a spus Misha pentru ciao.ro.

FOTO: Retete si Vedete

Fosta soție a lui Connect-R face dezvăluiri

În plus, Misha spune că niciun bărbat nu s-a certat cu ea din acest motiv, pentru că și-a chletuit întotdeauna banii munciți de ea, nu de vreun bărbat.

Te-ar mai interesa: HOROSCOP 26 noiembrie: Luna traversează zodia Capr...

„Nu am fost certată niciodată de un bărbat că sunt cheltuitoare. Sunt cheltuitoare pe banii mei sau cu banii mei, dar niciodată nu am cheltuit banii vreunui bărbat. Nu am fost genul de femeie care să zică „vreau pantofii ăia” sau „vreau geanta aia” sau “du-mă în vacanță”. Exclus! Niciodată! Dacă mi s-a oferit un cadou, da, dar să cer eu, niciodată nu s-a întâmplat lucrul asta!”, a mai spus artista.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private