marți, august 9, 2022

Mircea Dușă, fost Ministru al Apărării, a fost preluat în cursul zilei de mircuri de către serviciile de ambulanță și transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în cadrul unei vizite sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii” din Târgu Mureş, alături de Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

Informaţia a fost confirmată de oficialul NATO, care a precizat că Mrcea Duşa ar fi avut „un incident medical se pare destul de serios”.

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Ce tip de pâine să alegem și de...

„L-am văzut pe bunul meu prieten, Mircea Duşa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieşind din sala de prezentare.

După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical se pare destul de serios şi am asistat cu toţii la plecarea ambulanţei care l-a dus… Sper eu, din toată inima, să depăşească acest moment greu.

Pur şi simplu ne-a luat pe toţi prin surprindere şi îi urăm lui Mircea sănătate şi recuperare grabnică”, a afirmat Geoană potrivit Agerpres.

Fostul Ministru al Apărării a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Mureş. Din primele informaţii, se pare că lui Mircea Duşa i-a venit rău de la căldură.

Te-ar mai interesa: Băutura banală care ar putea reduce simptomele end...

Fostul ministru suferă şi de cancer, boală cu care a fost diagnosticat în urmă cu ceva timp.

Mircea Duşa are 67 de ani.

Starea lui Mircea Dușa este, în prezent, stabilă şi el este conştient, din informațiile obținute de la familia sa.

Oficialul NATO s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii conducerii Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale şi cu operatori din cadrul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii”, cu care a discutat despre capabilităţile Forţelor pentru Operaţii Speciale. De asemenea, acestuia i-au fost prezentate standuri cu armament, echipamente şi tehnică militară şi un moment tactic specific Forţelor pentru Operaţii Speciale.

Te-ar mai interesa: Alianța Națională pentru Boli Rare România: 15 ani...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private