luni, august 8, 2022

Denisa, o asistentă medicală sexy, din Iași, visează la o carieră de succes într-o țară străină. Pentru a-și îndeplini dorința, aceasta studiază din greu limba germană. Denisa a fost voluntar în cadrul UPU – ”Sfântul Spiridon” în plină pandemie

Încă de pe vremea când era studentă la UMF Iași, Denisa a ales să facă practică în cadrul Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Clinic Județean de Urgențe ”Sf. Spiridon”. Aceasta a fost alături de pacienți aflați în suferință în plină pandemie Covid-19. Chiar dacă a fost o perioadă grea și solicitantă, și-a găsit puterea în zâmbetul pacienților pe care îi salva.

Te-ar mai interesa: Când își pot recupera pacienții cu Covid mirosul ș...


A făcut voluntariat la UPU în timpul pandemiei

”Am făcut mult timp voluntariat la UPU Iași, însă nu am rămas acolo. Perioada în care am făcut voluntariat a fost chiar în perioada valului 3 și 4. Recunosc că a fost într-adevăr solicitant, însă zâmbetele pacienților tratați ne-au oferit mereu puterea de a merge înainte și de a oferi ajutor oamenilor, în ciuda riscului expunerii.

Voluntariatul în cadrul Unității de Primiri Urgențe Iași în perioada pandemiei s-a arătat a fi pentru mine o reală experiență. Pe cât de nemilos părea a fi virusul, pe atât de puternică era dorința personalului medical în salvarea pacienților infectați. Toți voluntarii s-au implicat neîncetat în acordarea ajutorului echipei medicale”, a declarat pentru bzi, Denisa, asistentă din Iași.

Te-ar mai interesa: Predicții RUNE 4-14 august. Câștig pe toate planur...

Dorește să profeseze în străinătate

Medicii și asistenții din Iași preferă să plece, să profeseze într-o țară străină după finalizarea studiilor. La fel a ales și Denisa, după ce a terminat cursurile la specializarea Asistență Medicală Generală, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa». Pentru a-și îndeplini una din cele mai mari dorințe, Denisa învață din greu limba germană.

”Eu am finalizat studiile la specializarea Asistență Medicală Generală, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa», din Iași. Iubesc foarte mult ceea ce fac și tot ce ține de această meserie, însă îmi doresc să profesez în domeniul meu, dar într-o altă țară, nu în România. Momentan studiez limba germană, pentru a putea realiza ce îmi doresc”, a precizat Denisa, asistentă Iași.

Te-ar mai interesa: Alimentul comun care reduce riscul de deces. Nutri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private