joi, martie 30, 2023

Franța, campanie de vaccinare dezastruoasă! Doar 400 de francezi vaccinați anti-covid, față de 1.000.000 de britanici.

Iată că se întâmplă și la case mai mari! Deși în România se pune un accent excesiv pe părerea antivacciniștilor, iată că în Franța s-au vaccinat sub 500 de oameni. Și asta cu toate că Franța a primit 500.000 de doze de vaccin BioNTech/Pfizer. Și urmează, bineînțeles, să primească o cantitate similară în fiecare săptămână din ianuarie.

Te-ar mai interesa: Fructul ideal pentru un somn liniştitor. Ce să con...

Franța, campanie de vaccinare dezastruoasă! Doar 400 de francezi vaccinați anti-covid, față de 1.000.000 de britanici.

Numărul persoanelor care s-au vaccinat în Franța, de exemplu, este ridicol de mic față de cel al englezilor. Nu mai puțin de 1 milion de oameni s-au vaccinat anti-covid în Marea Britanie, de exemplu, și peste 238.000 în Germania, potrivit Financial Times.

Conform site-ului internațional de statistici Our World in Data, statistica incredibilă de mai sus este din data de 3 ianuarie 2021.

„Mergând cu vaccinarea atât de încet nu se clădește încredere.  Ci, dimpotrivă, se întărește ideea că există ceva de care trebuie să ne îngrijorăm”, declara Philippe Juvin, șef de secție de urgență la spitalul Georges Pompidou din Paris, citat de FT.

Te-ar mai interesa: Această plantă este o binecuvântare de la Dumnezeu...

Prin urmare, guvernul francez a anunțat că, începând cu această săptămână, va grăbi campania de imunizare, care începuse inițial în căminele pentru vârstnici. Astfel, vaccinul a început deja să fie administrat cadrelor medicale cu vârste de peste 50 de ani, o etapă ce ar fi trebuit să debuteze la sfârșitul lunii februarie. Executivul a renunțat și la planul ce prevedea că vaccinul va fi administrat în special prin medicul de familie. A anunțat, de asemenea, că va deschide luna aceasta mai multe centre de vaccinare pentru a permite imunizarea tuturor persoanelor cu vârste de peste 75 de ani, și, ulterior, a celor cu vârste de peste 65 de ani.

Te-ar mai interesa: DOLIU în lumea muzicală din România! A murit un în...

FRANȚA NU SE VACCINEAZĂ. Infografia Zilei

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private