Sari la conținut

Fructul FATAL, preferat de Prințesa Diana. „Mânca un bol întreg cu fructul ei preferat”

Prințesa Diana era una cea mai iubită membră a Familiei Regale britanice. Dacă în perioada când era în viață nu s-au putut spune prea multe despre ea, acum au fost divulgate informații despre pasiunile și plăcerile sale culinare.

Fructul FATAL, preferat de Prințesa Diana. „Mânca un bol întreg cu fructul ei preferat”

Darren McGrady, fostul bucătar regal al Prințesei Diana, a vorbit despre preferinţele culinare ale acesteia pe canalul său de YouTube.

Bucătarul regal susţine că Prințesa Diana avea gusturi neobişnuite, iar când Prinții William și Harry erau copii, ea mânca un bol întreg cu fructul ei preferat.

Fructul preferat al Prințesei Diana, poate fi fatal

Darren McGrady a spu că Prinţesei Diana îi plăcea foarte mult fructul exotic litchi.

„Îi plăcea să mănânce litchi. Mânca un bol întreg. Curăţa singură fructele”, îşi aminteşte fostul bucătar regal care a gătit timp de 11 ani și pentru Regina Elisabeta, potrivit Daily Express.

Prinţesei Diana îi plăcea să facă unele compromisuri

Prințesa Diana cerea adesea preparatul Egg Suzette, își amintește bucătarul, care a completat că îi plăceau și ardeii şi vinetele umplute, budinca de pâine și unt, carnea de pasăre şi peştele.

Cu toate acestea, când era vorba de copii, Prinţesei îi plăcea să facă unele compromisuri, se opunea adesea regulilor bonei și îi lăsa să mănânce pizza.

Preparatul ei preferat era Egg Suzette adică: cartofi cu spanac, ou poșat și sos olandez și cerea să-i fie pregătit o data pe săptămână şi, uneori, opta pentru un plus de bacon prăjit.

Ce sunt fructele litchi?

Litchi este un fruct care conține minerale, vitamine și antioxidanți: vitamin C, potasiu, cupru, epicatechină. Toate acestea oferă protecţie împotriva unor boli precum diabetul sau cancerul, dar şi a afecţiunilor cardiovasculare. Iată de ce oferă un plus de elemente nutritive în cadrul unei diete sănătoase.

Fructul de litchi are o coajă țepoasă care deși poate fi un factor de descurajare pentru unele animale, pentru oamenii care doresc să-l spargă, este un deliciu exotic.

Litchi este un fruct delicios, dar dacă este consumat prea devreme, în special de cineva care a sărit peste o masă sau de către un copil într-o stare de malnutriție, acest fruct dulce poate fi toxic și uneori fatal.

Litchi este cel care, în anul 2017, într-un oraș din India, cea mai mare regiune producătoare a acestui fruct, a făcut apariția unei boli misterioase. Este atât de toxic încât în fiecare an, sute de copii din India sunt spitalizați cu febră și convulsii, provocate de toxinele care provin de fructele litchi care nu sunt coapte complet.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel