Sari la conținut

Frumusețe prin sănătate! Lupta cu kilogramele în plus a luat sfârșit! Doi medici te învață ce să faci

capcana dietelor

Vrei să slăbești și să arăți bine? Lupta cu kilogramele în plus a luat sfârșit! Dr. Dana Miricioiu și Dr. Mihaela Bilic, doi medici renumiți, te vor învăța cum să slăbești și să arăți bine.

Kilograme în plus și depozitele localizate de grăsime sunt problemele cu care majoritatea femeilor și bărbaților se confruntă de-a lungul vieții.

Frumusețe prin sănătate! Lupta cu kilogramele în plus a luat sfârșit! Doi medici te învață ce să faci

Chirurgul estetician, Dr.Dana Miricioiu alături de medicul nutriționist, Dr. Mihaela Bilic, medic primar în specialitatea diabet și boli de nutriție, te invită miercuri, 16 martie, ora 19:30, la o dezbatere live despre sănătate și frumusețe.

Ce poți face să ai un corp de invidiat?

În premieră, vei afla secretele celei mai noi diete pentru slăbit prin înlocuirea completă a meselor – o dietă sigură, foarte atent studiată științific, eficientă și ușor de urmat, dar și noutăți despre îndepărtarea depozitelor de grăsime și a surplusului de piele – lipoaspirația asistată laser, cea mai eficientă metodă care reconturează corpul, cu rezultate imediate, fără timp de recuperare, fără cicatrici și fără durere.

Cum să transformi dieta într-o experiență pozitivă?

Nu mai este niciun secret, vei putea să transformi dieta într-o experiență pozitivă, cum poți avea cel mai rapid plan de dietă pentru rezultate maxime, dar și informații despre intervenții estetice minim invazive de lipoaspirație asistată laser, care te vor ajuta să îți atingi obiectivele.

Cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică – microchirurgie reconstructivă, Dr. Dana Miricioiu a introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser, în prezent deținând cele mai performante tehnologii laser din lume, folosite în tratamentele estetice, în reconturarea și remodelarea corpului.

Atunci când vorbim despre remodelare și reconturare a corpului, trebuie să avem în vedere două aspecte, ambele la fel de importante:

  • îndepărtarea grăsimii localizate (care, fiind recunoscută drept grăsime de rezervă, nu poate să plece deloc ușor) prin cea mai blândă, eficientă și recentă metodă: lipoaspirația asistată laser ProLipo Plus;
  • eliminerea kilogramelor în plus, printr-o dietă eficientă, care să regleze metabolismul și să asigure slăbirea corectă, eficientă și de durată.
    Din toate aceste considerente, recomand dieta Nupo pacienților mei după lipoaspiratiile asistate laser, constatând că îndepărtarea depozitelor de grăsime nedorite asociate cu produsele Nupo remodelează corpul într-un mod armonios.”, Dana Miricioiu – chirurg estician.

 Evenimentul va fi transmis live pe conturile de Instagram și Facebook ale celor doi medici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.