Sari la conținut

Fuego a fost diagnosticat cu boala tatălui său: Nu degeaba am slăbit 12 KG. Tata a murit în 2 minute

Sursa: Facebook/ Paul Surugiu - Fuego

Fuego a fost diagnosticat cu boala tatălui său, afecțiune care l-a omorât în doua minute. Artistul spune că acesta este și motivul pentru care a slăbit 12 kilograme.

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima… eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme, Din păcate, îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă”, a declarat Fuego, recent, potrivit Spectacola.ro.

Citeste si:
Sursa: Facebook/ Paul Surugiu – Fuego

Fuego spune că moștenește această boală de la tatăl său, care s-a confruntat cu boli de inimă.

„Eu am învățat de la tată să fac totul. Și dacă regret ceva în viață asta, este faptul că l-am pierdut prea repede, la vârstă de 59 de ani a murit tată.

În 3 minute a făcut infarct…din păcate îl moștenesc. Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tată de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dorit”, a mai spus Fuego, potrivit aceleiași surse.

Drama din viața lui Fuego

Drama lui Fuego. Paul Surugiu a declarat la un moment dat că cel mai greu moment din viața sa a fost pierderea tatălui său.

„Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute.

Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns.

E cea mai mare dramă a vieţii mele, tata a plecat în 2 minute, a fost un infarct şi s-a terminat totul”, a mai povestit Fuego.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.