Sari la conținut

Gabi Luncă, internată de urgență la spital, cu Covid. Care este starea sănătății sale

Gabi Luncă, internată de urgență la spital, cu Covid. Care este starea sănătății sale

Îndrăgita interpretă de muzică lăutărească este internată la Spitalul Judeţean Ilfov, bolnavă de COVID-19. Gani Luncă, în vârstă de 81 de ani, s-a simțit rău încă din 8 martie, când o tuse seacă a determinat-o, să se testeze pentru noul coronavirus. Artista a hotărât să se interneze, dar pentru că părea să fie vorba despre o formă ușoară, medicii au decis în scurt timp să o externeze. Din păcate, însă, în scurt timp, starea de sănătate i s-a agravat.

Gabi Luncă, internată de urgență la spital, cu Covid

Pentru că abia mai putea respira, Gabi Luncă a ajuns din nou la spital și a fost internată direct în secția de Terapie Intensivă. Îndrăgita artistă este conştientă, cooperantă şi are o evoluţie staţionară. Gabi Luncă are o concentraţie de oxigen de 90%, iar presiunea de oxigen în sângele arterial de 70, spun medicii.

Potrivit Antena 3, fiica artistei a dezvăluit că, inițial, mama sa a crezut că are pneumonie, pentru că așa i-au spus copii săi. Când starea s-a agravat, însă, aceștia au fost nevoiți să-i spună că are coronavirus. Artista nu a fost vaccinată anti-covid.

„Mama este stabilă, cooperantă, dar are nevoie de masca aceea de oxigen. Suntem tot timpul în contact cu medicii”, a transmis fiica artistei.

Gabi Luncă a suferit de cancer la sân

În urmă cu câțiva ani, Gabi Luncă a suferit de cancer de sân și a petrecut mult timp în spitale. Artista a fost chinuită de tratamente și ședințe de chimioterapie care și-au pus amprenta asupra fizicului, dar și psihicului său.

Singurul lucru care a ținut-o în viață a fost și este credința în Dumnezeu. Gabi Luncă a declarat de mai multe ori că dragostea pentru Dumnezeu i-a dat putere și a ajutat-o să treacă cu bine peste această încercare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel