sâmbătă, septembrie 26, 2020

Gabriel Cotabita a suferit un stop cardio respirator in timp ce se afla in sala de fitness a hotelului Hilton.

Artistul Gabriel Cotabiţă a fost supus unei coronarografii și operația a reușit. Surse medicale au precizat că în prezent cântăreţul este în stare stabilă.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca după ce a fost găsit inconştient într-un hotel din Capitală.

Citește și:

Angajaţii hotelului au sunat la 112, anunţând că artistului i s-a făcut rău.

În incinta hotelului se afla şi un medic universitar, care a început imediat resuscitarea lui Gabriel Cotabiţă şi a continuat-o până în momentul sosirii echipajului SMURD.

Se pare ca Gabriel Cotabita ar fi alergat zeci de minute pe banda, in sala de fitness a Hotelului Hilton din Capitala, dupa care a trecut la un aparat pentru brate. La scurt timp s-a prabusit la pamant.

Citește și:

Se pare ca medicul Hotelului Hilton nu a intervenit in niciun fel si, desi artistul ar fi avut nevoie de masuri de resuscitare – masaj cardiac si respiratie artificiala, doctorul a mers la cantaret cu pansamente.

Ambulanta a ajus la fata locului in 4 minute, iar medicii de la urgenta l-au resuscitat timp de alte 25 de minute, dupa ce Gabriel Cotabita a intrat in stop cardio-respirator.

Medicii de la urgenta au spus ca artistul nu avea puls atunci cand ei au ajuns la fata locului.

Citește și:

Din informatiile de până acum, medicii spun că Gabriel Cotabiţă a suferit o tulburare malignă de ritm cardiac. In astfel de cazuri, inima o ia razna, bate atât de tare încât sangele nu mai poate fi pompat în organism. Sistemul circulator cedează practic. In momentul acela, subit intervine starea de inconştienţa.

Parteneri