marți, iunie 6, 2023

Gestul rușinos pe care un paramedic l-a facut imediat ce o femeie de 94 de ani a murit. Acesta este momentul în care un paramedic a fost prins furând 60 de lire sterline din casa unei bătrâne de 94 de ani – la câteva momente după ce ea s-a prăbușit și a murit.

Paramedicul a fost surprins de camerele de filmat răsfoind lucrurile bătrânei decedate recent și băgând în buzunar 60 de lire sterline luate din casa bătrânei, potrivit Daily Mail.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

Paramedicul în vârstă de 58 de ani poate fi văzută plimbându-se lejer spre o masă laterală unde erau așezați banii, înainte de a scotoci prin lucrurile bătrânei și de a pune banii în buzunar.

Când și-a dat seama că a fost filmat, Mark Titley a pus repede banii înapoi – dar fiul victimei a văzut ce a făcut și a spus că i s-a făcut rău de stomac.

În vârstă de 58 de ani, Mark Titley a a fost unul dintre cei patru medici chemați la casa femeii din Shrewsbury pe 29 iunie anul trecut, în urma rapoartelor că ea s-a prăbușit în grădină.

Paramedicii au încercat să o resusciteze aproximativ 20 de minute înainte ca ea să fie declarată moartă la fața locului.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie 2023. Gemeni, o zi calmă și măsur...

Shrewsbury Crown Court i s-a spus că Titley a intrat în proprietate în căutarea unui formular „nu resuscitați”.

Dar a fost filmat trecând printr-o cutie de plastic plină cu numerar și ridicând bancnotele pentru a le număra înainte de a pune în jur de 60 de lire sterline în buzunarul pantalonilor.

Mark Titley a spus că a intrat în casă pentru a scrie un formular în care confirma decesul natural al femeii. În acel moment a fost filmat căutând printr-o cutie de plastic plină cu bani și ridicând bancnotele pentru a le număra înainte de a pune cele 60 de lire sterline în buzunarul pantalonilor.

Te-ar mai interesa: O femeie a așteptat un an pentru a fi diagnosticat...

Deşi a pus banii înapoi după ce a văzut camera de filmat, fiul femeii a văzut filmarea și a raportat ​​poliției din West Mercia incidentul.

Ce au hotărât autorităţile

Titley a negat inițial acuzația, spunând poliției că intenționa să ducă banii membrilor familiei. Cu toate acestea, ulterior a recunoscut furtul și a primit o pedeapsă de 18 săptămâni de închisoare, cu suspendare. I s-a ordonat să efectueze 120 de ore de muncă în folosul comunităţii și să plătească costuri de 530 de lire sterline și o suprataxă de 187 de lire sterline familiei.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

„Deținem o poziție de încredere atunci când intrăm în casa cuiva și astfel de acțiuni pun pe bună dreptate o pată asupra reputațiilor noastre, ceea ce este profund regretabil și îngreunează mult personalul medical care încă lucrează. Suntem încântați că acest lucru a fost adus în instanță și soluționat de sistemul de justiție penală”, a declarat ofițerul șef adjunct al ambulanței, Nathan Hudson.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

După incident, Mark Titley a hotărât să se pensioneze şi să se retragă din serviciul de Ambulanţă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private