miercuri, octombrie 5, 2022

Următorul număr DOCTORUL ZILEI oferă un ghid esențial pentru primăvară. Medicii explică ce afecțiuni se agravează în acest sezon, cum să le combateți și care sunt cele mai eficiente remedii naturiste pentru alergiile la polen.

-Un alt subiect dezbătut este despre o afecțiune cu care se confruntă tot mai mulți oameni: sindromul burn-out, ”inamicul silențios” care consumă toate resursele de energie ale organismului.

Te-ar mai interesa: Secrete neștiute despre Mercur retrograd. Iată la ...

-Peste mai puţin de o lună, pe 12 aprilie, este Paştele. Medicii atrag, însă atenția că dacă sunt consumate „ca haplea”, drobul, friptura sau stufatul de miel ne pot trimite la urgențe!

-Tot din DOCTORUL ZILEI, care poate fi găsit marți pe piață, aflați despre cum se pot vindeca anumite boli de sânge ( leucemia) prin transplant medular și în România, la Institul Fundeni.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private