Sari la conținut

GHID DE VARĂ de la DOCTORUL ZILEI. Ce boli riști, de ce e mai bună apa chioară decât limonada. Plus: ce tratamente naturiste sunt acoperite de asigurări, de ce au adolescenții disfuncții sexuale

Următorul număr DOCTORUL ZILEI oferă un ghid esențial pentru zilele toride care se anunță. Medicii explică ce afecțiuni se agravează din cauza căldurii, câtă apă ar tebui să consumăm și de ce e mai bună decât limonada, ce fructe sunt cele mai indicate, dar și cum se acordă primul ajutor până la sosirea medicilor unei persoane care are de suferit din cauza căldurii.

– Medicina alternativă are o pagină special dedicată despre procedurile naturiste decontate prin sistemul public de asigurări.

– Atacul cerebral afectează românii într-o măsură mult mai mare decât vesticii din cauza stilului de viață, iar probleme afectează inclusiv tinerii. Medicii explică de ce fac atât de mulți români atac cerebral, cum se manifestă, dar și care sunt cele opt spitale din România unde e cel mai bine să mergi dacă treci printr-o astfel de experineță.

– Din DOCTORUL ZILEI, care poate fi găsit marți pe piață, aflați care este cel mai performant aparat din România care investighează inima și în ce afecțiuni poate fi folosit mai exact, dar și cum se manifestă disfuncțiile sexuale la adolescenți și când este cazul să se ceară ajutor de specialitate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.