duminică, octombrie 2, 2022

Andreea Ciulac

Excursiile în natură nu ar trebui să reprezinte o pauză în viața intimă, ci dimpotrivă, o șansă de a condimenta relația de cuplu. Cei cărora le piere pofta de sex în natură, gândindu-se doar la insectele care mișună în jurul cortului sau la pământul tare ca piatra, vor fi suprinși să afle că aceste inconveninte vot trece neobservate cu ajutorul câtorva măsuri de precauție.

Te-ar mai interesa: MIRACOLELE meloterapiei! Ce muzică să ascultăm dac...

Michelle Waitzman, autoarea cărții Sex în cort: Ghidul unui cuplu nebunatic spre o partidă de amor în natură, are câteva sfaturi esențiale:

 1. Evitați locurile câtuși de puțin populate. Waitzman spune că asta este cea mai bună metodă de a vă asigura că nimeni nu o să vă audă gemetele. Trebuie deci să campați în locuri izolate, departe de familiile cu copii venite să asculte ciripitul păsărelelor, nu zgomote obscene.

2. Cu cât mai simplu, cu atât mai bine. Echilibristica nu-și are locul când vine vorba de amor în natură. Mișcările ar trebui să fie cât mai restrânse și controlate. „Nu e timpul să puneți în practică ce ați citit în Kama Sutra, altfel veți atrage atenția”, mai arată scriitoarea.

Te-ar mai interesa: Cafeaua îți poate arăta cum va fi vremea. Incredib...

3. Folosiți prezervativ. Chiar dacă nu folosiți protecție în mod normal, vă va ajuta să păstrați “scena desfășurării” cât mai curată.

4. Investiți în sacii de dormit. Căutați unii cu fermoar comun. „Vă va ține de cald și vă va da sentimentul că sunteți într-un cocon, ceea ce nu poate fi decât excitant”, arată Waitzman.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private