Sari la conținut

GHIDUL DOCTORUL ZILEI. Pregătiți-vă de ATACUL CĂPUȘELOR!

Lunile mai și iunie sunt perioadele în care în România apar cele mai multe cazuri din cauza mușcăturilor de căpușe, arată statisticile experților în boli transmisibile. Cifrele cu numărul de îmbolăviri cauzate de căpușe anul trecut sunt un adevărat record pentru țara noastră.

Care sunt județele cu riscurile cele mai mari, dar și cele „curate” la acest capitol, care sunt semnele de alarmă, cum se face tratamentul, cum te poți proteja aflați din următorul număr DOCTORUL ZILEI, care va fi disponibil pe piață marți, 28 mai, gratuit, numai împreună cu EVENIMENTUL ZILEI.

În paginile dedicate medicinei alternative veți găsi informații despre bolile în care vă poate fi de folos masajul cu pietre calde, dar și despre medicina hiperbară (se practică în România doar la Constanța și are rezultate spectaculoase în cazuri destul de grave).

De asemenea, aflați tot din următorul număr al revistei DOCTORUL ZILEI cine are indicație pentru a-și trata problemele oculare cu laserul, dar și de la ce vârstă se recomandă astfel de intervenții, cât de eficiente sunt operațiile, în ce spitale de stat și private se pot face și cât costă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel