Sari la conținut

Gigi Becali: „Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi? Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele”

atacă genetic

Așa cum era de așteptat, Gigi Becali a ales să sară în ajutorul refugiaților din Ucraina și spune că e dispus să închirieze toate hotelurile din Galați și să cazeze oameni în ele.

În plus, latifundiarul din Pipera spune că va goli baza sportivă FCSB din Capitală și va caza acolo 400 de refugiați pentru cât timp este nevoie.

„Toate hotelurile din Galați le închiriez și cazez oamenii în ele. Am dat ordin acum 5-6 autocare merg la graniță să aducă 400 de persoane să se cazeze la București, cu mâncare și cazare la baza FCSB. Şi la Petroșani pot 200, am un bloc pe care îl pun la dispoziție.

Primarul din Petroșani să mă contacteze și îi dau blocul la dispoziție să facă ce vrea. 200-300 de persoane pot să intre. M-am gândit că oamenii ăștia nu au unde să doarmă”.

Gigi Becali: „Noi facem fotbal și lumea moare pe străzi?”

„Autocarele pleacă la graniță și încarcă oamenii să-i aducă la București. Cazare, dormit și masă. Avem bucătărie la Academie. Vom goli un cămin de copii(…).”

„Pot și în Bucovina că am o pensiune acolo, pot să îi cazez dar nu și cu mâncare. Adică unde pot să am grijă de oameni este la București, dar trebuie să vedem ce autorități, cu cine să iau legătura. Eu nu sunt omul care „stai puțin că să vedem”… Nu! Acțiune direct! Păi oamenii ăia ce să facă, unde dorm la noapte”, a spus Becali la emisiunea „News Magazine”.

„Dacă o să fie probleme mai mari o să văd. Nu mai contează, plătesc la hoteluri prin Galați, prin Bucovina, plătesc să stea oamenii. Păi lăsăm creștinii noștri ortodocşi să stea pe străzi?

Sunt frați cu noi, sunt ortodocși în credință. Numai unul nu ține cont de frați și omoară frați, nu îi mai spun numele.

Eu cred că (Vladimir Putin – n.red.) și-a dat seama de prostia pe care a făcut-o și acum încet, încet vrea să dea înapoi.

Oamenii când au mintea întunecată, le întunecă dracii mintea și îi îmbată de putere, nu își dau seama. După care își dă seama de prostia, tâmpenia, pe care a făcut-o”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Becali, despre Vladimir Putin: Va fi în cartea celor mai mari criminali ai pământului

„Așa ceva nu mai poate să fie iertat. Există în cartea vieții o rubrică separată care începe cu Irod cel care a omorât 22 de mii de prunci și acolo în rubrica aia separată sunt criminalii lumii. El va fi scris în cartea aia acolo în rubrica aia care nu există mântuire și nu există iertare pentru el.

Adică nu mai poate să fie iertat pentru crime de mii de oameni”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.