vineri, noiembrie 27, 2020
Virgil Munteanu

În medicina chineză este folosit de mult timp ca afrodisiac, iar noi studii au descoperit că tabletele de ginseng pot îmbunătăţi semnificativ viaţa sexuală a bărbaţilor.

Bărbaţii cu probleme de erecţie şi-au îmbunătăţit performanţele în dormitor după doar 8 săptămâni de când au început să ia ginseng, conform unui studiu sud coreean care a implicat peste 100 de bărbaţi diagnosticaţi cu disfuncţie erectilă. După 8 săptămâni în care le-au fost administrate tablete de ginseng, cercetătorii au observat o mică, dar semnificativă îmbunătăţire.

Şi cercetările anterioare au avut rezultate similare în ceea ce priveşte rolul ginsegului în tratarea impotenţei .

Ginsengul îşi are originea pe tărâmuri asiatice, în China, dar şi americane, provenind totodată şi din zona Amerciii de Nord. Astăzi, este considerată o plantă asiatică şi în traducere înseamnă “chintesenţa unui bărbat” sau “rădăcina vietii”.

Efectele sale medicale se datorază rădăcinii care conţine saponine, unde se află remediile pentru oboseală şi alte boli. Atât în prezent cât şi în trecut era folosit pentru problemele inimii. Cu trecerea timpului s-a mărit lista de boli pe care le poate trata. Mulţi ani s-a spus că ginsengul este un puternic afrodisiac şi s-a dovedit ştiintţfic că îmbunătăţeşte virilitatea şi ajută în disfuncţiile sexuale ale bărbaţilor şi femeilor.

 

 

Parteneri