joi, iunie 1, 2023

Multe femei iau in considerare o serie de mituri despre contraceptie care pe langa faptul ca nu sunt adevarate, de multe ori sunt cu adevarat absurde.
Asadar, ce trebuie sa stii neaparat despre contraceptie este ca singura si cea mai sigura metoda de a nu ramane insarcinata este doar abstinenta, chiar daca exista o groaza de alte metode contraceptive cu grad foarte ridicat de succes in zilele de azi.
Cu toate acestea, exista o serie de mituri despre contraceptie care inca sunt luate “de bune” de unele femei.
MITURI DESPRE CONTRACEPTIE – COITUS INTERRUPTUS
Acest mt presupune ca barbatul isi retrage penisul din vagin inainte sa ejaculeze si astfel femeia nu ramane insarcinata. Acest lucru nu este adevarat, avand in vedere ca barbatul elimina lichid seminal si in timpul sexului iar sansele aparitiei unei sarcini sunt destul de mari.
MITURI DESPRE CONTRACEPTIE – NU POTI RAMANEI NSARCINATA IN TIMPUL ALAPTATULUI
Majoritatea femeilor care alapteaza nu au ovulatie, insa acest lucru nu se intampla mereu. Asa ca daca faci sex in timp ce alaptezi este indicat sa iti iei masuri de contraceptie pentru a nu ramane din nou insarcinata.

Te-ar mai interesa: Află cele 5 reguli care te ajută să slăbești fără ...

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private