marți, iunie 6, 2023

Gustări sănătoase care te ajută să slăbești.  Pierderea în greutate este dificilă pentru mulți, iar terapia necesită promisiune și imobilizare. Pentru a-i ajuta pe cei care sunt la dietă să meargă pe drumul cel bun, Dr. Michael Mosley a împărtășit o varietate de gustări sănătoase.

Michael Mosley, inventatorul planului de slăbire Fast 800, împărtășește adesea cele mai importante reguli de urmat pentru a avea o sănătate perfectă. Expertul a divulgat sfaturile și exemplele sale de top pentru cei care încearcă să slăbească.

Te-ar mai interesa: Fructul minune care te vindecă de cancer: Are efec...

Gustări sănătoase care te ajută să slăbești. Un medic a împărtășit o varietate largă

Acesta spune că unii oameni pot împiedica pierderea în greutate consumând prea multe calorii în fiecare zi. Acest lucru provine adesea din gustarea excesivă, care vine la pachet cu multe calorii, comparativ cu aportul de calorii.

fără să te îngrași

 Dr. Mosley : ”Inima” creșterii în greutate este hormonul

„Unul dintre principalele motive pentru care atât de mulți oameni se luptă să slăbească nu este pentru că sunt inactiv sau lacomi, ci pentru că mușchii lor au devenit rezistenți la insulină.


Pericolul imens din alimentația românilor. Caloriile în exces

Insulina este un hormon produs de pancreas. Vă controlează nivelul zahărului din sânge, dar face mult mai mult decât atât. De asemenea, controlează depozitarea grăsimilor.

Te-ar mai interesa: O femeie a așteptat un an pentru a fi diagnosticat...

„Când mâncați o masă, în special una bogată în carbohidrați zaharoși, nivelul de insulină crește”.

„Când mănânci prea mult și te miști prea puțin, grăsimea se acumulează în interiorul mușchilor. Acesta este motivul pentru care încurajăm puternic oamenii să își mărească și nivelul de activitate alături de dietă și să se miște mai mult, deoarece acest lucru va spori îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge”, spune expertul.

Te-ar mai interesa: Superalimentul care ajută la curățarea ficatului ș...

Gustări care au sub 50 până la 100 de calorii

Gustarea prea multă și gustarea nesănătoasă este, de asemenea, un motiv principal pentru care oamenii se luptă să slăbească.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să fie redus la minimum și atunci când au nevoie de o gustare, slimmers ar trebui să ajungă la gustări sănătoase.

Există o serie de alimente cu conținut scăzut de calorii

„Există o serie de alimente cu conținut scăzut de calorii care pot fi utilizate pentru a crește volumul total de alimente. Este posibil să găsiți gustări care au sub 50 până la 100 de calorii pe porție, ceea ce înseamnă că vă puteți completa cele trei mese mici cu câteva opțiuni suplimentare, dacă aveți nevoie de ceva care să vă împiedice și să mențineți nivelul zahărului din sânge uniform.”, mai spune Dr. Mosley.

Te-ar mai interesa: Medic: ‘Motivul sumbru pentru care nu trebui...

21 de calorii o porție, supa miso este foarte hrănitoare

Medicul a recomandat o varietate de gustări diferite, inclusiv fructe de pădure, nuci și ciocolată, precum și supă miso, unul dintre principalele feluri de mâncare din bucătăria japoneză, facută din alge marine fierte.

„Doar 21 de calorii o porție, supa miso este foarte hrănitoare, încălzitoare, gustoasă și reconfortantă. Este o modalitate excelentă de gustare”, mia spune acesta.

Te-ar mai interesa: De ce apare constipația și care sunt cele mai bune...

Dr. Mosley recomandă legumele

Dr. Mosley recomandă, de asemenea, celor care doresc să slăbească să mănânce legume, iar crochetele de legume crude fac o gustare grozavă.

El a adăugat: „Cruditățile sunt o opțiune excelentă pentru gustare. Există și atât de multe soiuri, așa că ți-ai putea modifica gustările pentru a evita plictiseala.

„Încercați felii subțiri de ardei tricolor, bastoane de morcov, bastoane de țelină sau conopidă.”


Afinele și nucile, sursă excelentă de fibre și proteine

„O porție de 100g de afine conține doar 57 de calorii și satisface pofta de dulce. Sunt, de asemenea, regele antioxidanților și cunoscut sub numele de superaliment”.

Deși mulți oameni stau departe de nuci în timp ce se află într-o cură de slăbire, ele pot fi benefice pentru corp, dar trebuie consumate cu moderație.

Dr. Mosley a explicat: „Nucile sunt o sursă excelentă de proteine ​​și fibre. Cu toate acestea, aș sfătui să evitați nucile sărate sau îndulcite”.

„Două migdale echivalează cu 28 de calorii, în timp ce șapte jumătăți de nucă echivalează cu 90 de calorii”, potrivit The Express.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private