Sari la conținut

Guvernul a majorat bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin a anunţat că, Executivul a majorat, printr-o hotărâre de Guvern, bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate cu 1,7 miliarde de lei.

„Vreau să punctez încă o decizie cu impact financiar într-un domeniu de mare interes, cel de sănătate. Prin hotărâre de Guvern, Executivul a alocat astăzi 1,7 miliarde lei pentru luna în curs, luna noiembrie, a cheltuielilor Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate”, a afirmat Mihai Constantin, la finalul reuniunii de joi de la Palatul Victoria.

Medic si bani
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Potrivit News.ro, premierul Marcel Ciolacu a anunţat, în debutul şedinţei de joi a Executivului, că Guvernul va majora bugetul Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate cu 1,7 miliarde de lei din rezerva bugetară la dispoziţia Guvernului, „pentru servicii medicale, medicamente, materiale şi dispozitive medicale, inclusiv pentru derularea programelor naţionale de sănătate curative şi acordarea medicamentelor compensate şi gratuite”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel